zaterdag , 25 mei 2024
Breakins News
Home » IPTV Software – KODI

IPTV Software – KODI

Direct beginnen met Online TV Kijken, met een groot aanbod aan zenders in Nederland en België.

  • live tv uitzendingen
  • voetbal nationale en internationale wedstrijden
  • films kijken
  • series van Netfix, Videoland en meer

Download nu de beste IPTV software, kies gratis, kies voor Kodi. Het is de ideale software voor IPTV omdat deze beschikbaar is voor Windows, Mac, Android en iOS. Met een groot aanbod aan televisiezenders, ook voor Nederland en België, is dit programma perfect. Dit is mogelijk zonder abonnement, dus zonder geld te betalen voor andere diensten.

Download Direct: Kodi voor Windows, Mac, Android en iOS (iPhone en iPad)

Uitbreiden met addons

4 Kodi Addons
Het internet staat vol met de beste addons voor Kodi, ook de nieuwste van 2021 zijn razendpopulair.

Nederlandse taal en ondertiteling

In het Nederlands, dus ook voor België is Kodi als taal in te stellen. Maar ook voor het toevoegen van ondertitels aan tv programma’s of films ben je hier aan het juiste adres.

IPTV software installeren

De Kodi IPTV software installeren is absoluut geen moeilijke taak. Voor de meeste bekende en zelfs voor velen onbekende platformen bestaat er IPTV software. Er zijn slechts enkele (muis-)kliks nodig om onbeperkt te kunnen genieten van het ultieme televisie via internet kijken.

IPTV op Smartphone, Tablet of PC

Het kijken naar IPTV op een smartphone, tablet of PC brengt vandaag de dag bijna geen verschil meer met zich mee. Je kunt op alle drie zonder problemen IPTV Software installeren. Het speelt geen enkele rol of je nu op je smartphone, je PC of je tablet kijkt, de beeld kwaliteit is uiterst hoog, zelfs perfect. Op vrijwel de meeste apparaten kun je gewoon genieten van HD in een oplossing van 1080p.

IPTV op TV

Voor diegene die liever op zijn televisie naar IPTV kijkt is het aanbevolen om een Android toestel aan te schaffen. Dit kleine apparaat is uitgerust met de modernste chips die MPEG decodering ondersteunen en bieden een perfect beeld en gebruiksgemak aan, en dat zelfs van uit de luie stoel.

IPTV via HDMI

Mensen die een moderne TV hebben met CEC (HEC) ondersteuning via hun HDMI zouden moeten overwegen om een HDMI kabel te gebruiken dat ethernet geïntegreerd heeft. Hiermee is het mogelijk dat de afstandsbediening van het TV toestel gebruikt kan worden om KODI aan te sturen.

Een nog mooiere oplossing is dat wanneer je TV toestel aangesloten is op je netwerk en voorzien is van internet. Je hebt dan geen internetkabel of draadloos internet (WiFi) meer nodig voor je Kodi Player omdat deze dan middels je TV (HDMI ethernet kabel) voorzien is van internet.

Nieuwe TV met IPTV Software

Mensen die een nieuw televisietoestel willen kopen zouden voor de aankoop eens naar Kodi moeten informeren, want er bestaan zelfs al firma’s zoals LG welke Kodi in hun toestellen geïntegreerd hebben. In dit geval hoef je natuurlijk geen IPTV software te installeren, maar kunnen Add-ons nog wel van toegevoegde waarde zijn. Als laatste kun je nog kiezen voor een kodi kastje.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.