zaterdag , 25 mei 2024
Breakins News
Home » Delta tv kijken

Delta tv kijken

Delta is een internetprovider welke al tijden bezig is om plekken waar geen snel internet te verkrijgen is, bereikbaar te maken met een goede internetverbinding. Daarnaast leveren ze diverse andere diensten voor zowel de particuliere als zakelijk klant, zoals bijvoorbeeld groene energie, mobile telefonie en televisie. Over deze laatste dienst kun je alles lezen in dit artikel, welke namelijk volledige informatie geeft over Delta interactieve tv.delta postcode check

Delta beschikbaarheid

Helaas zijn op het moment van schrijven nog niet alle diensten van Delta beschikbaar door heel Nederland. Ondanks dat ze er werk van maken om internet en tv aan te bieden in gebieden waar nog geen snel internet beschikbaar is. Zijn er dus nog wel plekken waar ze hun diensten op dit moment nog niet leveren. Hierdoor is het handig om op hun website direct even de postcode check te doen, om er zo achter te komen of het mogelijk is om op jouw adres een Delta internet en televisie abonnement af te sluiten.

Delta tv kijken en internet

Televisie kijken via de internet provider Delta, is helaas niet mogelijk zonder internetabonnement. Om televisie te kunnen kijken is het dan ook enkel mogelijk om een internet & tv abonnement af te sluiten. Internet is namelijk de basis en tv een extra product. Hierdoor is het wel mogelijk om bij Delta enkel een internetabonnement af te sluiten, maar niet andersom.delta tv kijken flexpakket

Delta internet & tv Flexpakket

Met een Internet & tv Flexpakket van delta is het mogelijk om zelf je pakket samen te stellen naar jouw behoeftes. Hierbij kan er een keuze gemaakt worden tussen bijvoorbeeld glasvezelinternet of kabelinternet. Waarbij er bij beide keuze is uit drie verschillende mogelijkheden die qua internetsnelheid verschillen.

Verschillende snelheden glasvezelinternet van Delta

Internet via glasvezel heeft als voordeel dat de snelste internetsnelheden hiermee te behalen zijn. Tevens zijn de upload en download snelheden gelijk.

 1. 150 Mbps upload en download snelheid is de instapsnelheid. Welke al behoorlijk snel is en ruimvoldoende voor de gemiddelde internetter.
 2. 1000 Mbps upload en download snelheid, is het middelste pakket met een enorme snelheid waarmee je supersnel download en upload.
 3. 8000 Mbps upload en download snelheid is het toppakket qua internetsnelheid. Hiermee kun je op hoge snelheid internetten met vele verschillende apparaten.

Verschillende snelheden kabelinternet van Delta

De internetsnelheden met kabel zijn net een stukje minder snel dan bij de glasvezelpakketten. Tevens zijn de uploadsnelheden een heel stuk lager. Maar voor de gemiddelde internetter is het kleinste pakket nog ruim voldoende. Het grote pakket is voor kabelinternet behoorlijk snel. Welke eigenlijk meer iets is voor bedrijven of particulieren met een groot gezin die volop van het internet gebruik maken.

 1. 150 Mbps download en 15 Mbps uploadsnelheid.
 2. 400 Mbps download en 100 Mbps uploadsnelheid.
 3. 1000 Mbps download en 100 Mbps uploadsnelheid.

Televisiezenderpakketten bij Delta

Qua televisieaanbod zijn er ook verschillende mogelijkheden. Waarbij je extra diensten kunt bestellen, maar ook de keuze hebt uit verschillende televisiezenderpakketten van 50 plus, 90 plus en zelfs 120 plus televisiezenders. Welk interactieve tv pakket je ook neemt, je zult altijd live televisie kunnen pauzeren, programma’s kunnen opnemen, programma’s van het begin kunnen bekijken, ook als je pas later inschakelt en gebruik kunnen maken van programma gemist. Tevens is het bij alle drie de pakketten mogelijk om online televisie te kijken door gebruik te maken van de tv applicatie.zenderpakketten

De 3 verschillende zenderpakketten

Zoals hier boven beschreven zijn de zenderpakketten qua mogelijkheden hetzelfde, echter verschillen ze vooral in het aantal zenders.

Het 50 plus zender pakket

In dit pakket kun je onder andere NPO, SBS, Discovery, RTL en Disney verwachten. Waarbij er 30 plus zenders in HD kwaliteit te bekijken zijn.

Het 90 plus zender pakket

Dit pakket heeft 40 meer zenders dan het lager pakket. Waarbij je bijvoorbeeld ook ESPN 1 en Filmbox in het pakket hebt. Daarnaast zul je kunnen genieten van zenders zoasl RTL Television, RTL Crime, Nick junior, MTV, BBC  en Bab tv. Waarbij er meer dan 40 zenders in HD kwaliteit te bekijken zijn.

Het 120 plus zender pakket

Het 120 plus zender pakket is de grootste van de drie. Bij dit zenderpakket zit onder ander ESPN compleet en Film1 inbegrepen. Ideaal dus voor voetbal en filmliefhebbers. Daarnaast kun je genieten van zenders zoals bijvoorbeeld Animal Planet, Discovery Science, Eurosport 2 en nog tal van buitenlandse zenders zoals Rai Uno en TVEi. Bij dit pakket kun je verwachten dat meer dan 50 zenders in HD kwaliteit te bewonderen zijn.

Extra zenderpakketten

Naast de drie standaard zenderpakketten, bestaat er ook de mogelijkheid om extra zenderpakketten te bestellen. Sommige van deze pakketten zitten al in het 120 plus zender pakket, maar andere kun je er extra aan toevoegen. Zo is het ook mogelijk dat er één extra zender besteld wordt wanneer je het 50 plus zender pakket hebt besteld. Hierdoor kun je betalen voor wat je echt wil bekijken, zonder geld kwijt te zijn aan zenders waar je toch nooit naar kijkt.extra zender pakketten

De extra zenders bij Delta

 • Film1, waarbij je honderden films en series tot je beschikking krijgt verdeeld over de vier filmkanalen: Film1 Première, Film1 Action, Film1 Family en Film1 drama.
 • ESPN Compleet, de zender voor voetbal en sportliefhebbers. Waarbij je onder andere naar voetbal en tennis kunt kijken. Maar ook naar de sportcompetities MLB, NFL en NHL.
 • Ziggo Sport Totaal, met voetbal, formule 1 samenvattingen, tennis basketbal en nog veel meer.
 • Erotische zenders, bestaande uit 5 zenders voor erotisch vermaak. Welke geschikt zijn voor volwassenen en te blokkeren zijn op de digitale ontvanger.
 • Deze extra mogelijkheid zal vanaf maart 2022 te bestellen zijn. Dit is betreft eigenlijk geen extra zender maar een gehele streamingdienst welke door veel formule 1 liefhebbers gekozen zal worden. Via Viaplay is het namelijk mogelijk om alles van de Formule 1 te volgen. Daarnaast is het mogelijk om te genieten van vele films, series en andere sporten zoals voetbal uit de Duitse Bundesliga, de Engelse Premier League, maar ook PDC Premier League darten, KSW mixed martial arts toernooien, Matchroom snooker en pool en vrouwenvoetbal uit de Italiaanse Serie A.

Het mooie van een extra pakket of een gehele steamingdienst, is dat je ze per maand kunt betalen. Tevens is het mogelijk om deze maandelijks op te zeggen, waardoor je heel flexibel bent in waar je naar kunt kijken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een maand naar Film1 kijken en de maand erna naar Viaplay. Door zo te schakelen zul je door het jaar heen een gigantisch aanbod aan films en series hebben, voor een laag bedrag. Omdat je alleen betaald waar je op dat moment naar kijkt en geen duur doorlopend contract hebt waarbij je tegelijkertijd gebruik kunt maken van al deze zenders.Delta interactieve tv

Gebruik maken van de televisiemogelijkheden van Delta

Na het bestellen van het gewenste zenderpakket en eventuele extra zenders en/of streamingdiensten. Kun je op verschillende manieren genieten van al deze televisieprogramma’s, films, sport en series op diverse manieren.

Interactieve tv

Met interactieve televisie kun je kijken wat, wanner en waar jij dat maar wilt. Hierbij is het mogelijk om televisie te pauzeren, later terug te kijken of op te nemen. Daarnaast zul je toegang hebben tot populaire applicaties zoals bijvoorbeeld YouTube en Pathé Thuis. Naast dit alles is het ook mogelijk om op je laptop, computer, smartphone of tablet te kijken.

Voor de interactieve televisie biedt Delta twee verschillende tv-ontvangers aan. Om zowel in HD via de Amino Aria 7x als in 4k kwaliteit te kijken met de Amino Kamai7. Echter dient jouw televisie hier uiteraard wel geschikt voor te zijn om in HD of 4k televisie te kijken. Tevens bestaat er de mogelijkheid om extra ontvangers bij te bestellen via “MijnDELTA”.tv app van delta

DELTA TV Applicatie

Door gebruik te maken van de TV applicatie van Delta is het mogelijk om televisie te kijken op je tablet en smartphone. Deze applicatie is zowel geschikt voor Android en iOS toestellen. Naast het kijken in Nederland kun je ook gebruik maken van alles wat Delta te bieden heeft als je op vakantie bent in de EU.

Wat je onder andere kunt doen met de DELTA tv app

 • Mobiel kijken naar meer dan honderd zenders overal in de EU
 • Mogelijkheid om te streamen in combinatie met een Google Chromecast
 • Gebruik maken van de functie “begin gemist” hierdoor kun je eenvoudig met een druk op de knop een programma vanaf het begin bekijken als je later bent ingeschakeld.
 • Live televisie pauzeren
 • Tot 200 uur televisie opnemen.online tv kijken delta

Delta TV kijken via het internet

Naast het televisie kijken op een tv, smartphone of tablet is het ook mogelijk om via de laptop of PC te kijken. Online televisiekijken in je browser behoord namelijk ook tot de mogelijkheden. Waarbij je gebruik kunt maken van diverse populaire browsers zoals Chrome, Firefox en Safari. Door via het internet en je browser te kijken, zul je ook van de verschillende handige mogelijkheden gebruik kunnen maken. Zoals bijvoorbeeld live televisie blokkeren, opnemen, programma’s vanaf het begin kijken met een simpele druk op de knop of gebruik maken van de functie “programma gemist” waardoor het mogelijk is om je favoriete programma alsnog te kijken.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.