zaterdag , 15 juni 2024
Breakins News
Home » ESPN dagpas – ESPN kijken zonder abonnement

ESPN dagpas – ESPN kijken zonder abonnement

ESPN kijken zonder abonnement is tegenwoordig mogelijk gemaakt door een ESPN dagpas aan te bieden of een losse wedstrijd af te nemen. Ideaal als je zo nu en dan eens een voetbalwedstrijd van jouw keuze wilt kijken, maar niet vast wilt zitten aan een abonnement waar je eigenlijk maar af en toe gebruik van zult maken.

De ESPN dagpas is dan ook een waar succes waar vele mensen gebruik van maken. Helaas is een ESPN dagpas echter niet voor iedereen beschikbaar. Je dient namelijk wel in het bezit te zijn van een tv-abonnement van een aanbieder welke ESPN in het pakket heeft zitten en de dagpas mogelijkheid aanbiedt. Het is dan ook helaas niet mogelijk om direct bij ESPN een losse voedbalwedstrijd of dagpas te kopen.

espn dagpas voor 24 uur

Wat is een ESPN dagpas nu precies?

Een ESPN dagpas is een service waarbij je voor één dag gebruik kunt maken van ESPN, zonder er een abonnement voor af te hoeven sluiten. Hierdoor is het mogelijk om alleen te betalen voor de voetbal of andere sportwedstrijden, die jij graag wilt bekijken. Let er wel op dat een dagpas alleen geldig is voor televisie kanalen. De ESPN dagpas geeft namelijk geen toegang tot ESPN Watch en de online extra kanalen van ESPN.

Bij welke TV providers je een ESPN dagpas kunt bestellen

Een ESPN dagpas kopen is helaas alleen mogelijk bij een aantal TV providers die ook een abonnement van ESPN of ESPN totaal aanbieden. Het is alleen niet zo dat iedere TV provider die ESPN in het pakket heeft zitten, ook de mogelijkheid geeft om een dagpas van ESPN af te nemen. Zo is het bijvoorbeeld op het moment van schrijven, niet mogelijk om bij de populaire ESPN TV provider online.nl een dagpas af te nemen. Hieronder een overzicht van TV providers waarbij je op het moment van schrijven wel de mogelijkheid hebt om een dagpas af te nemen of een losse ESPN wedstrijd.

  1. KPN
  2. XS4all
  3. Ziggo
  4. Youfone
  5. Caiway

Kosten van een ESPN dagpas afsluiten

Net zoals dat een ESPN abonnement bij de ene TV aanbieder voordeliger is dan bij de ander. Is het bij de kosten van een ESPN dagpas niet anders. Ondanks dat er verschillen te vinden zijn qua kosten, lopen de prijzen niet zo ver uiteen. Het overstappen van TV aanbieder om kosten te besparen voor af en toe een dagpas af te nemen, zal dan ook niet zorgen voor een enorm grote besparing. Al betaal je bij de ene provider voor een losse wedstrijd van ESPN, terwijl je bij de ander 24 uur toegang krijgt tot ESPN compleet.

losee espn wedstrijden

Kosten ESPN dagpas afsluiten bij KPN

Bij KPN zit ESPN gratis in het TV basispakket, het gaat hier echter enkel om ESPN 1. Uiteraard zijn daar ook voldoende voetbalwedstrijden uit de eredivisie mee te bekijken. Enkel is het niet mogelijk om alle eredivisiewedstrijden live te bekijken. Hiervoor dient men dan ook een ESPN compleet abonnement te bezitten of een ESPN dagpas af te sluiten. Zodat alle eredivisie voetbalwedstrijden te bekijken zijn welke uitgezonden worden op de 4 ESPN kanalen.

Live losse sportwedstrijden kijken bij KPN is mogelijk zonder extra abonnement. Hiervoor betaal je echter in verhouding wel een hoog bedrag per live wedstrijd. Een live eredivisie voetbalwedstrijd bekijken is namelijk op het moment van schrijven mogelijk vanaf 6 euro per wedstrijd. Uiteraard is dit een stuk voordeliger dan een abonnement, wanneer je maar 1 wedstrijd per maand wilt bekijken. Kijk je gemiddeld twee wedstrijdeden per maand? Dan is het wellicht interessanter om een ESPN compleet abonnement af te sluiten bij KPN. Hier betaal je namelijk 12,99 euro voor op het moment van schrijven.

Let er op dat je losse wedstrijden enkel thuis via de TV kunt bekijken, deze sportwedstrijden zijn namelijk niet via de app te bekijken.

Een losse ESPN sportwedstrijd bestellen bij KPN

  1. Ga naar het KPN menu door op de menuknop te drukken op de witte afstandsbediening.
  2. Selecteer nu “sport” en klik vervolgens op “OK”
  3. Vervolgens selecteer je “wedstrijd” en klik je op “OK”
  4. Hierna dien je nog op “Betaal” te klikken en je pincode voor interactieve TV in te voeren en op “OK” te klikken.
  5. Wanneer de wedstrijd begint kun je deze op de zender van ESPN bekijken (kanaal 260 tot en met 271).

 

Kosten ESPN dagpas afsluiten  bij XS4all

Bij XS4all is het ook mogelijk om een losse sportwedstrijd te huren. Dit is mogelijk via de kanalen 272 tot en met 283. Voortaan zijn de services van XS4all verkrijgbaar via KPN, waar de website van XS4all ook naartoe verwijst. Waarbij je dezelfde kosten voor een losse ESPN sportwedstrijd betaald, namelijk 6 euro per wedstrijd.

Kosten ESPN dagpas bij Ziggo

Bij Ziggo is het mogelijk om een dagpas voor ESPN te bestellen voor 7,95 euro. Hiervoor kun je 24 uur lang genieten van topsport wedstrijden van ESPN, waarbij je geen extra sport abonnement nodig hebt.

Hoe je een ESPN compleet dagpas af kunt sluiten bij Ziggo, hangt er vanaf waarmee je de wedstrijd mee gaat bekijken. Het is namelijk op verschillende apparaten mogelijk om een ESPN compleet dagpas af te sluiten. Dit is mogelijk met een mediabox, een CI+ Module, een laptop, een PC, smartphone of met een tablet.

Omdat er enorm veel verschillende mediaboxen zijn, is er op de website van Ziggo een compleet overzicht te vinden van de diverse apparaten en hoe je een dagpas kunt bestellen. Daarnaast kun je ook bekijken hoe het mogelijk is om met een CI+ Module op jouw adres gebruik te maken van een dagpas.

Tevens is er te lezen dat het niet met alle mediaboxen mogelijk is om ESPN compleet dagpas te bestellen om deze vervolgens te bekijken op je laptop,pc,tablet of smartphone. Dit blijkt namelijk op het moment enkel mogelijk te zijn als je in het bezit bent van een mediabox next of een mediabox XL.

Kosten ESPN dagpas bij Youfone

Bij Youfone is het mogelijk om voor het bedrag van 6,99 euro per dag de live sportwedstrijden van ESPN te bekijken.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.