zaterdag , 15 juni 2024
Breakins News
Home » Een ESPN abonnement bij KPN

Een ESPN abonnement bij KPN

Een ESPN abonnement afnemen is ook mogelijk bij de telefoon, televisie en internet aanbieder KPN. Dus als een voetbalfanaat of algemeen sportliefhebber die graag naar de programma’s van ESPN kijkt, zit je bij KPN TV helemaal goed. Het is namelijk mogelijk gewoon alle kanalen van ESPN ontvangen als je een KPN TV abonnement hebt afgesloten. Met een Digitenne abonnement van KPN bestaat er echter alleen de mogelijkheid om ESPN en ESPN2 extra te bestellen. Er zijn dan ook wel verschillen te vinden in de kosten en het aanbod van de ESPN zenders bij KPN TV en een Digitenne abonnement.

Gratis ESPN abonnement KPN TV

Gratis ESPN bij een KPN TV abonnement

KPN TV is de nieuwe naam van het digitale televisie aanbod van KPN. In het verleden stond dit televisie pakket bekend onder de namen Interactieve TV en iTV. De kenmerken van KPN TV zijn dat je volop kunt genieten van superscherpe digitale televisie. Waarbij je ook de mogelijkheid hebt om programma’s of films op te nemen om deze op een later tijdstip te bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om met KPN TV live naar tv uitzendingen te kijken, waarbij je ook het beeld kunt pauzeren om even laten weer verder te kijken.

Enormscherpe digitale televisie is natuurlijk helemaal geweldig, maar als sportliefhebber is het uiteraard ook van belang dat er voldoende sport te bekijken is. Met een abonnement op KPN TV zit je als voetballiefhebber in ieder geval goed! In het KPN TV basispakket is namelijk gratis ESPN opgenomen. Dit betekent dat je zonder extra te hoeven te betalen, het kanaal van ESPN kunt bekijken.

Alleen sommige Eredivisiewedstrijden met het KPN TV basis pakket met ESPN

Op het moment van schrijven kun je de zender ESPN welke te vinden is op kanaal 14, gratis ontvangen als je in het bezit bent van een basis KPN TV abonnement. Hierdoor is het mogelijk om onder andere live voetbalwedstrijden te bekijken. Zo kun je live Eredivisiewedstrijden bekijken welke door ESPN geselecteerd worden, het is hierbij dus niet mogelijk om al de Eredivisiewedstrijden te bekijken. Tevens kun je genieten van de hoogtepunten van de Keuken Kampioen Divisie. De zender ESPN voldoet dan ook voor de meeste mensen die af een toe een voetbalwedstrijd willen bekijken. Maar voor de echte voetbalfanaten die geen wedstrijd willen missen van hun favoriete voetbalclub, is er het ESPN Compleet abonnement.espn compleet bij KPN TV

Een KPN TV abonnement met ESPN Compleet

Wanneer je als voetballiefhebber alle ESPN zenders wilt bekijken, dien je naast het KPN basis abonnement nog een extra ESPN Compleet abonnement af te sluiten. ESPN Compleet wordt ook wel het totaal pakket genoemd, waarbij je kunt genieten van alle vier de sportzenders die ESPN te bieden heeft (ESPN, ESPN1, ESPN2 en ESPN3). Op het moment van schrijven dien je voor het ESPN Compleet abonnement per maand €12,99 extra te betalen, bovenop de kosten van het KPN TV basis abonnement.

Voor het extra maandbedrag voor het ESPN Compleet abonnement, krijg je echter wel heel veel sport voor terug. Je kunt met ESPN compleet namelijk live meegenieten van alle speelrondes uit de Eredivisie. Tevens kun je alle rondes uit de TOTO KNVB beker bekijken en zit je qua live internationaal voetbal helemaal goed. Je kunt namelijk ook de wedstrijden uit onder andere De UEFA Europa league bekijken, maar ook de play-offs van Europees voetbal.

Naast het vele voetbal kun je met het ESPN compleet abonnement ook WTA tennis wedstrijden bekijken. Ook aan de baseball fanaten is gedacht, waardoor je ook kunt genieten van de wedstrijden uit de MLB. Tevens kun je er de National Football League volgen, met de spannendste professionele American football wedstrijden. Ook voor het bekijken van de wedstrijden uit de National Hockey League, zit je met een ESPN Compleet abonnement helemaal goed.

ESPN kijken met een Digitenne abonnement van KPN

Met het standaard Digitenne abonnement kun je helaas niet net zoals bij een KPN TV basis abonnement gratis genieten van de zender ESPN. Het is echter wel mogelijk om ESPN extra af te sluiten met een Digitenne abonnement. Op het moment van schrijven dien je €9,99 per maand voor ESPN bij te betalen als Digitenne klant bij KPN. Helaas ontvang je voor dit bedrag niet alle kanalen van de zender ESPN. Je kunt voor dit extra maandelijkse bedrag namelijk alleen genieten van de kanalen ESPN en ESPN2. Voor een ESPN Compleet abonnement waarbij je van alle vier ESPN kanalen kunt genieten, dien je een KPN TV abonnement af te sluiten in plaats va Digitenne.espn bij digitenne van KPN

Hoe je ESPN kunt bestellen met Digitenne

Als je nog geen klant bent bij Digitenne van KPN, dan kun je ESPN meteen afsluiten samen met het Digitenne abonnement. Dit doe je door de ESPN uitbreiding aan te klikken bij het bestelproces.

Voor bestaande Digitenne klanten gaat het bestelproces anders. Je dient dan de volgende vijf stappen te volgen:

  1. Log in met je KPN ID op “MijnKPN”
  2. Klik vervolgens op “Thuis” en ga daarna naar “Producten” om vervolgens op “Televisie” te klikken.
  3. Het is nu mogelijk om ESPN aan te klikken door op “Toevoegen” te klikken.
  4. Door vervolgens op “Volgende” te klikken en aan te klikken dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden kun je door naar de volgende stap.
  5. Door op “Plaats Bestelling” te klikken zul je de bestelling definitief maken en kun je gebruikmaken van de zender ESPN.

Welke wedstrijden je kunt bekijken met Digitenne en ESPN

Doordat je met Digitenne alleen het standaard kanaal van ESPN kunt bekijken en ESPN2. Kun je wel van veel voetbal genieten zoals veel voetbal uit de UEFA Europa League en wedstrijden uit de eredivisie. Echter is het niet mogelijk om live mee te genieten van alle eredivisie wedstrijden. De zender ESPN maakt namelijk zelf een selectie van de wedstrijden die live uitgezonden zullen worden. Hierdoor kan het voorkomen dat de wedstrijd van jouw favoriete voetbalclub niet live uitgezonden zal worden. Het betreft hier uitsluitend de live wedstrijden, alle wedstrijden uit de eredivisie worden namelijk wel later uitgezonden in dat weekend.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.