dinsdag , 23 juli 2024
Breakins News
Home » Samen kijken naar Disney Plus

Samen kijken naar Disney Plus

Disney plus is een streamingdienst waar je met het gehele gezin kunt genieten van de vele films en series. Hierdoor is het mogelijk om met het gehele gezin samen naar Disney Plus te kijken. Tevens is het natuurlijk mogelijk om met een groep vrienden of familie bij elkaar te komen en te kijken naar een spannende film uit het Disney Plus assortiment. Maar tegenwoordig is het niet altijd even gemakkelijk om bij elkaar samen te komen om gezellig samen naar een film te kijken. Hier heeft Disney Plus echter een oplossing voor gevonden, namelijk Disney + GroupWatch.

Op zoek naar meer Disney+ informatie?

Samen naar Disney Plus kijken met GroupWatch

Met de GroupWatch functie van Disney+ kun je met maximaal zes andere personen tegelijkertijd naar dezelfde documentaire, serie aflevering of film kijken. Op deze manier kun je in tijden van corona, of als je ver weg van elkaar woont, toch samen naar Disney+ kijken.

Het leuke is dat je tegelijkertijd naar Disney+ kijkt en ook het beeld voor iedereen op pauze kunt zetten, net zoals je dit kunt doen als wanneer je bij elkaar in één ruimte zit. Naast het pauzeren is het ook mogelijk om het beeld terug te spoelen.

Wat het nog leuker maakt is dat je elkaar tijdens het kijken kunt laten weten wat je van de serie, documentaire of film vindt. Dit is namelijk mogelijk door te reageren op wat je ziet met het gebruik van verschillende emojis. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een lachende emoij te gebruiken of juist een verdrietige of boze. Er zijn in totaal emoij reacties waarmee je jou mede kijkers kan laten weten wat je ervan vindt.

Hoe je samen naar Disney+ kunt kijken met GroupWatch

Om met maximaal 7 mensen (jij + maximaal 6 andere personen) gebruik te maken van Disney Plus GroupWatch. Dien je ieder een eigen Disney plus account voor te hebben of in ieder geval een eigen Disney+ profiel voor volwassenen. Eenzelfde account kan namelijk meerdere profielen hebben.

Let er hierbij op dat je ieder gebruik maakt van Disney+ account uit een bepaald land. Het aanbod van series en films is namelijk niet in ieder land hetzelfde. Waardoor het kan voorkomen dat mensen met een buitenlands account niet mee kunnen kijken omdat de serie of film simpelweg niet beschikbaar is voor hun of natuurlijk juist andersom. Mocht het zo zijn dat iemand uit een ander land niet mee kan kijken vanwege restricties, dan zal hier overigens een melding over in beeld komen.

GroupWatch is te gebruiken op zowel een webbrowser als op een smartphone of ander mobiel apparaat. Waardoor de één op de PC kan kijken, terwijl de ander bijvoorbeeld een tablet gebruikt. Ervan uitgaan dat alle apparaten beschikking hebben over een stabiele internetverbinding, kun je met zeven personen tegelijk Disney plus kijken.

Mensen uitnodigen voor een GroepWatch

  1. Zoek iets uit om gezamenlijk te bekijken.
  2. Klik op het GroupWatch pictogram.
  3. Klik op (+) “uitnodigen”in de GroupWatch ruimte om een link te verkrijgen.
  4. Deel de verkregen link van stap 3 met de mensen waarmee je gezamenlijk iets van Disney Plus wilt gaan bekijken.
TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.