zaterdag , 25 mei 2024
Breakins News
Home » ESPN abonnement bij Caiway

ESPN abonnement bij Caiway

Bij alles in 1 internet en TV aanbieder Caiway is het ook mogelijk om een ESPN abonnement af te nemen. Bij Caiway kun je dan ook volop genieten van alles wat ESPN te bieden heeft. Met een ESPN Compleet abonnement kun je naast live eredivisie, KNVB beker en Europa league wedstrijden ook genieten van nog meer voetbal, tennis, MLB, NFL,NHL en NBA. Dit alles op het moment van schrijven vanaf maar zes euro per maand.

caiway internet en tv

De kosten van een ESPN abonnement bij Caiway

Bij internet en TV aanbieder Caiway zijn er verschillende mogelijkheden om hun diensten af te nemen in diverse pakketten.

Het standaard TV pakket

Bij het standaard TV pakket van Caiway kun je helaas niet genieten van al het moois wat ESPN te bieden heeft. ESPN zit namelijk niet in het standaard pakket, qua sport zul je het dan voornamelijk moeten hebben van Eurosport, welke wel in het basis TV pakket aanwezig is. Waarbij je gebruik kunt maken van interactieve TV via de glasvezelkabel, om zo programma’s te kijken waar en wanneer jou dat uitkomt. Dit is mogelijk doordat je eenvoudig programma’s kunt opnemen, een voor- en achteruit kunt spoelen. Wat natuurlijk erg handig is als je net even iets gemist hebt en het terug wilt kijken.

Extra zenderpakketten bij Caiway

Bij Caiway is het mogelijk om het standaard TV pakket uit te breiden met diverse extra zenders. Waarbij je tot maar liefst 11 extra zenderpakketten kunt toevoegen, waaronder ESPN Compleet. Hoeveel dit ESPN Compleet abonnement kost, hangt er vanaf welk internet en TV abonnement je neemt. Hoe sneller internet je afneemt bij Caiway, des te voordeliger wordt het ESPN compleet abonnement. Hieronder de drie verschillende TV en internet abonnementen op het moment van schrijven bij Caiway.

Verschillende abonnementen bij Caiway voor de eerste 12 maanden

Bij alle drie de abonnementen zit op het moment van schrijven een gratis monteur ter waarde van €85,- inbegrepen. Tevens worden er geen verzend- administratiekosten gerekend ter waarde van €19,95.

Internet & TV Voordelig Internet & TV Slim Internet & TV Giga Snel
€35,- €45,- €55,-
100 MBit/s internet 400 MBit/s internet 1 GBit/s internet
ESPN compleet €11 p/mnd ESPN compleet €8 p/mnd ESPN compleet €5 p/mnd

 

Zoals je kunt zien scheelt het nogal wat in de prijs van ESPN compleet als je een sneller (en duurder) internet abonnement afneemt. Hierdoor is de stap van een “voordelig” abonnement naar een “Slim” abonnement nog maar erg klein geworden. Waardoor je voor nog maar €7,- per maand, nagenoeg vier keer zo snel internet zult hebben.

Let er wel op dat dit de prijzen zijn voor de eerste twaalf maanden. Na het eerste jaar gaan de prijzen namelijk een heel stuk omhoog. Dan betaal je namelijk de onderstaande bedragen per maand.

Internet & TV Voordelig Internet & TV Slim Internet & TV Giga Snel
€52,- €64,- €79,-

 

Per 1 januari 2022 zal het maandbedrag van ESPN Compleet één euro hoger worden bij de verschillende soorten abonnementen van Caiway.

Naast het snellere internet zijn de abonnementen overigens aardig gelijk qua aantal zenders. Bij alle drie de abonnementen ontvang je namelijk meer dan 70 zenders, waarvan er zelfs 43 in Full HD te bewonderen zijn. Opnemen en live pauzeren, Begin & programma gemist en online televisie kijken via de applicatie behoord ook bij alle tot de mogelijkheid.

Wel is het bij de twee duurste abonnementen mogelijk om er een 2e interactieve TV ontvangen voor nop bij te bestellen. Tevens is het bij de twee duurste abonnementen (Slim en Giga Snel) mogelijk om extra korting te ontvangen op onbeperkt bellen Nederland.

Extra veel sport met Ziggo Sport Totaal

Voor de echte sportfanaten waarbij de zenders van ESPN niet voldoende zijn. Is het ook mogelijk om nog een extra sportzender af te nemen. Voor het maandbedrag van €14,95 kun je namelijk ook genieten van alles wat Ziggo Sport Totaal te bieden heeft. Er zijn dan ook veel sportliefhebbers die deze zender combineren met het ESPN Compleet abonnement.

Gebruikmaken van ESPN-Watch met een gratis ESPN-account

Wanneer je ESPN abonnement bij Caiway hebt afgesloten, kun je ook gebruik maken van ESPN-Watch. Hiervoor dien je echter wel eerst een gratis ESPN-account aan te maken. Dit kun je doen door naar ESPN.nl te surfen of de ESPN applicatie te downloaden op je telefoon (Google Play Store of Apple App Store). Hierna dien je nog even je e-mailadres op te geven en op de aanmeld knop te klikken. Door vervolgens je naam, achternaam en een wachtwoord in te vullen, zal je ESPN account geactiveerd zijn.

Wanneer je een gratis account hebt aangemaakt, dien je enkel nog even je ESPN Caiway tv-abonnement toe te voegen aan je online ESPN account. Hierna is het mogelijk om online te kunnen kijken naar ESPN. Hoe je dit koppelen voor elkaar kunt krijgen:

  1. Door naar de instellingen te gaan en vervolgens op “TV-abonnement activeren” te klikken.
  2. Selecteer vervolgens “Caiway” als zijnde je tv aanbieder.
  3. Nu dien je een koppelcode in te voeren en vervolgens je account te koppelen. Deze koppelcode is te vinden in “Mijn Caiway onder het kopje “Zelf regelen/Televisie/Go-inlogcode”.
  4. Wanneer je nu in je ESPN account Caiway ziet staan als jouw tv-aanbieder, dan is ESPN watch succesvol gekoppeld.

De diensten van Caiway niet voor iedereen beschikbaar

Denk je nu bij het lezen van de bovenstaande aanbiedingen van internet, tv en ESPN bij Caiway, dat je ook een abonnement bij hun af wilt sluiten? Dan dien je nog wel even na te gaan of de diensten van Caiway in jouw woonplaats afgenomen kunnen worden. Het is namelijk zo dat het glasvezel netwerk van Caiway nog niet in heel Nederland ligt. Waardoor het zomaar zo zou kunnen zijn dat het nog niet bij jou beschikbaar is op dit moment. Op hun website kun je via een postcode checker erachter komen of het mogelijk is om klant bij hun te worden. Op het moment van schrijven is het mogelijk om hun diensten af te nemen in de plaatsen welke zijn aangegeven op onderstaande kaart. Houdt er echter wel rekening mee dat dit niet geldt voor de buitengebieden.

ESPN abonnement Caiway

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.