zaterdag , 15 juni 2024
Breakins News
Home » Een TV abonnement afsluiten

Een TV abonnement afsluiten

Een TV abonnement afsluiten is tegenwoordig erg gemakkelijk meteen paar klikken op de muis kun je er namelijk al één afsluiten via het internet. Echter is er tegenwoordig zo enorm veel keuze uit verschillende abonnementen dat het toch wel lastig kan zijn om erachter te komen welke nu bij jouw situatie past.

Er zijn namelijk enorm veel televisie aanbieders, waarbij er ook nog eens diverse combinatie abonnementen verkrijgbaar zijn, waarbij er bijvoorbeeld een televisie abonnement gecombineerd wordt met een internet abonnement. Tevens zijn er verschillende zenderkeuzes, waarbij je bijvoorbeeld bij de ene aanbieder er sportzenders bij krijgt en bij de ander weer niet. In dit artikel kun je lezen waar je allemaal aan dient te denken als je een TV abonnement gaat afsluiten. Hierdoor zal de keuze een stuk gemakkelijker worden en weet je waar je op moet letten als je bepaalde zenders wilt ontvangen.

ziggo tv abonnement

TV abonnementen met elkaar vergelijken met online vergelijkingswebsites

Zomaar TV abonnementen met elkaar vergelijken is nogal een lastige klus. Dit komt niet alleen door het enorm grote aanbod aan TV abonnementen leveranciers. Maar wat het vooral lastig maakt is dat niet iedere aanbieder op elke adres hun diensten aanbiedt. Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat jouw ideale aanbieder haar diensten niet aanbiedt in het postcodegebied waar jij in woont.

Hierdoor zijn de online TV abonnementen vergelijkingswebsites een gemakkelijke plek om te kijken wat voor jouw de beste aanbieder is. Door eenvoudig jouw postcode in te vullen, zal er naar voren komen welke aanbieders er allemaal voor jou beschikbaar zijn. Waardoor het maken van een keuze een stuk gemakkelijker wordt, je hoeft immers niet meer te kijken naar aanbieders die niet voor jou beschikbaar zijn.

Nadelen van online TV abonnement vergelijkingswebsites

Ondanks dat de zo genoemde vergelijkingswebsites een gemakkelijke plek zijn om te filteren op TV abonnement aanbieders. Zijn het niet altijd deze ideaalste websites om een keuze te maken. Dit komt doordat lang niet al dit soort websites een compleet overzicht aanbieden. Sommige laten namelijk alleen maar aanbieders zien waar ze zelf commissie van krijgen, wanneer iemand via hun website een TV abonnement afneemt.

Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat de voor jou ideale TV aanbieder er niet tussen vermeld wordt. Waardoor je wellicht een stuk meer betaald, dan nodig geweest zou zijn als je wel de juiste aanbieder kon vinden. Daarom is het ook verstandig om verder te kijken wat er allemaal beschikbaar is. Het kan namelijk ook zo zijn dat er op het moment dat jij opzoek bent naar nieuw TV abonnement dat er een leuke actie gaande is of dat er nieuwe aanbieders bij gekomen zijn. Welke op dat moment nog niet zijn toegevoegd aan de vergelijkingswebsite.

Welk TV abonnement past bij mij?

Om te bepalen welk TV abonnent nu het beste bij jou past, dien je voor jezelf te bedenken waar je allemaal naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld regelmatig de Formule 1 wedstrijden van Max Verstappen volgen? Of kun je geen voetbalwedstrijd van je favoriete club uit de eredivisie missen? Daarnaast kun je ook nog een bepalen of je gebruik wilt maken van interactieve televisie, waarbij je het beeld op pauze kunt zetten om later weer verder te kijken. TV programma’s terug kijken door ze op te nemen of om ook onderweg TV te kunnen kijken op je mobiel of tablet. Daarnaast is er nog de keuze om maar enkele zenders tot je beschikking te hebben of juist een stuk meer zenders waarbij er ook zenders zijn welke vooral films afspelen.

Alleen een TV abonnement zonder internet erbij

Een los TV abonnement kan ideaal zijn wanneer je al internet tot je beschikking hebt. Het zal in zo’n geval erg zonde van het geld zijn, wanneer je ook nog eens een extra internetabonnement dient af te sluiten voordat je TV kunt ontvangen. Helaas is het bij verschillende TV abonnement aanbieders wel een vereiste om ook internet bij ze af te nemen. Maar er zijn ook bedrijven de tegen een laag bedrag per maand enkel tv zenders aanbieden.

NLZIET is daar een voorbeeld van, bij deze provider kun je live kijken naar verschillende televisiezenders, maar ook terug en vooruit spoelen tijdens het kijken. Op het moment van schrijven kun je voor het lage bedrag van €7,95 per maand naar maar liefst 34 zenders kijken waarbij er ook nog eens zenders zijn welke in HD uitzenden. Wanneer je nu een TV abonnement bij deze provider afneemt, kun je zelfs de eerste maand gratis uitproberen. Dit is inclusief het gebruik van de TV app, programma gemist en begin gemist. Twee dagen voordat je gratis proefperiode zal eindigen, ontvang je een e-mail van ze met de vraag of je tevreden bent en een betaald abonnement wilt afnemen.

Heb je besloten om een abonnement af te sluiten, dan zit je nog steeds niet ergens echt aan vast. Je kunt namelijk iedere maand je abonnement opzeggen. Waardoor je wel een op erg gemakkelijke manier een TV abonnement kunt afsluiten en weer opzeggen.

NLZIET is dan ook voor velen de ideale online TV aanbieder, waarbij je geen internet hoeft af te sluiten bij hetzelfde bedrijf. Tevens kun je in de gehele EU gebruik maken van hun diensten, waardoor je ook op vakantie gewoon de zenders kunt bekijken die je thuis ook kijkt.

Ondanks dat deze aanbieder een zeer goedkoop TV abonnement aanbiedt, is het toch voor een grote groep mensen niet de ideale aanbieder. Voornamelijk sportliefhebbers maken toch de keuze voor een andere aanbieder of mensen die graag een combinatie abonnement van televisie en internet willen afsluiten.

Goedkoop TV abonnement uitzoeken bij verschillende providers

Het hangt er dus maar net vanaf wat je eisen allemaal zijn om een voor jou zo goedkoop mogelijke TV provider te vinden. Hierbij dan ook een overzicht van een aantal populaire TV abonnement aanbieders, welke verschillende diensten aanbieden.

Ziggo TV abonnement

Ziggo is één van de grotere TV en internet aanbieders in Nederland. Met een groot postcodegebied waar ze hun diensten aanbieden. Zullen hun diensten bij heel veer Nederlanders beschikbaar zijn. Waarbij het vooral de buitengebieden zijn, die niet van de diensten van Ziggo gebruik kunnen maken.

Bij het bedrijf Ziggo kun je super snel internet afnemen en je kunt er terecht voor verschillende TV abonnementen. Waarbij je bij TV MAX wat het top abonnement is, als het om televisie gaat. Kun je maar liefst 125 tv zenders ontvangen. Waarbij je ook een zogezegd F1 TV abonnement in huis haalt met Ziggo sport.

Beelden 7 dagen terugkijken en genieten van super heldere 4K televisie doormiddel van het gebruik van de Mediabox Next. Opnemen behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden en je kunt nog diverse extra TV pakketten afsluiten zoals bijvoorbeeld voetbal TV abonnement in de vorm van ESPN compleet voor de voetballiefhebbers of Film1 voor maar liefst 500 nieuwe films welke 24 uur per dag te bekijken zijn op vier kanalen.

kpn televisie abonnement

KPN TV abonnement

Een andere grote en vooral ook bekende televisie en internet aanbieder is KPN. Net zoals Ziggo hebben ze een groot aanbod als het om televisie en internet gaat. Waarbij je zelfs kunt kiezen om glasvezel internet af te nemen. Tevens is het bij deze aanbieder mogelijk om ESPN compleet extra te bestellen evenals tv film zenders zoals Film1 en Netflix.

Minder bekende TV abonnement aanbieders

De twee bovenvermelde TV abonnement aanbieders bestaan al geruime tijd en hebben een erg groot gebied waarin ze hun diensten aanbieden. Tevens maken ze erg veel reclame, waardoor hun merken bij de meeste mensen wel bekend zijn.

Echter zijn er tegenwoordig ook steeds meer nieuwe aanbieders, welke een stuk voordeliger zijn. Waardoor deze TV aanbieders aan populariteit winnen en hun aanbod steeds verbeteren. Hierdoor kan het enorm voordelig zijn om deze aanbieders ook mee te nemen in je vergelijking als je op het punt staat om een nieuw TV abonnement af te sluiten.

TV abonnement van Budget alles in 1

Zoals de naam al doet vermoeden kun je van alles afnemen bij deze maatschappij. Waarbij je er zelfs terecht kunt voor mobile telefonie, stroom en gas. Je kunt er tegen scherpe tarieven genieten van de interactieve TV van KPN, waarbij je de mogelijkheid hebt om extra zenders af te nemen. Hierdoor is het ook mogelijk om ESPN, Ziggo sport en bijvoorbeeld film1 af te nemen.

Internet en TV bij online.nl

Bij online.nl kun je terecht voor zeer scherpe tarieven, waarbij sport liefhebbers helemaal goed zitten. Bij deze aanbieder is het namelijk mogelijk om “gratis” ESPN compleet in je tv pakket te krijgen. Waarbij je gebruik kunt maken van maar liefst vier ESPN kanalen.

online internet en tv abonnement

TV abonnement bij Caiway

Caiway is een leverancier van supersnel internet via de glasvezelkabel. Doordat ze internet via de glasvezelkabel aanbieden, is deze aanbieder niet voor iedereen geschikt. Ondanks dat er meer dan 200.000 adressen binnen het Caiway verzorgingsgebied vallen. Doordat het glasvezel netwerk behoorlijk aan het uitbreiden is, zal Caiway de komende tijd voor steeds meer mensen beschikbaar worden.

Overige TV abonnement aanbieders

Ook zijn er nog aanbieders die vooral gebruik maken van het netwerk van KPN of hun diensten maar in een relatief klein gebied aanbieden.

  1. A.I. Harderwijk
  2. Youfone
  3. T-mobile
  4. SKP pijacker
  5. SKV
  6. Solcon
  7. Jonaz
  8. Freedom
TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.