zaterdag , 15 juni 2024
Breakins News
Home » Online TV kijken

Online TV kijken

Kies andere online tv zenders

Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden om gratis online televisie te kijken. Zonder provider, en zonder een app of andere software te installeren. KPN, Ziggo, Telfort, T-Mobile en alle andere klanten van Internet / TV opgelet!

Wij richten ons op televisie via internet kijken met behulp van software, en dat kan gratis. Naast het digitaal TV Pakket wat je nu hebt kun je ook zonder de installatie van software online tv kijken. Je kunt onder andere online tv kijken door middel van streaming. De publieke omroepen zijn 24 uur per dag online beschikbaar, je kan inhaken op de tv zender wanneer je zelf wilt om live te kijken. Met NPO gemist kan je ook reeds afgelopen uitzendingen terug kijken.

De commerciële RTL en SBS zenders bieden dit niet gratis aan, daarvoor kan je NLZIET kiezen, hiervoor betaal je wel bijna 10 euro per maand.

Kan ik overal online TV kijken?

Helaas zijn er afleveringen en uitzendingen waarvoor een rechtenbeperking geldt. Het is van bepaalde geografische locaties niet toegestaan naar afleveringen of uitzendingen te kijken indien deze in rechten beperkt zijn. Online TV kijken is dan helaas niet mogelijk tenzij je gebruik gaat maken van een proxy. Het is wel aanbevolen om Microsoft Silverlight te activeren om echt alles te kunnen zien wat er aan online televisie beschikbaar is. Hoe je een proxy moet gebruiken om online naar Nederlandse zenders te kunnen kijken leggen we later op deze pagina uit. Online TV kijken via een proxy werkt niet altijd.

Online kijken met KPN of Ziggo

KPN klanten kunnen gebruik maken van iTV. Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. Download de app, voor Anroid of iOS
  2. Kijk online, met de interactieve tv website

Inloggen doe je met KPN ID, waarna je met al je apparaten, zoals je smartphone, tablet en laptop, live tv kan kijken. Begin van een programma gemist? Speel hem dan van het begin af. Even naar de toilet? Dan kan je ook gewoon pauzeren. Wil je het streamen naar TV, kan kan je dat rechtstreeks doen, of via een tv kastje zoals Chromecast.

Ziggo abonnees maken gebruik van de Ziggo GO app. Je maakt van elk scherm je eigen TV, dus op je smartphone, tablet en laptop. Of kijk online via de website ziggo go.tv. Ook hiervoor moet je thuis zijn om met WiFi verbinding te kunnen maken met je decoder.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.