donderdag , 21 februari 2019
Home » Online TV kijken

Online TV kijken

Online TV kijken

Gratis online televisie kijken is vandaag de dag mogelijk op verschillende manieren. Naast het digitaal TV Pakket kun je ook zonder de installatie van software online tv kijken. Je kunt onder andere online tv kijken naar gemiste RTL uitzendingen, het NOS journaal, Nickelodeon en nog veel meer. Er bestaat zelfs een gratis online tv kijken gids waarvan je gebruik kunt maken.Online TV kijken

Kan ik overal online TV kijken?

Helaas zijn er afleveringen en uitzendingen waarvoor een rechtenbeperking geldt. Het is van bepaalde geografische locaties niet toegestaan naar afleveringen of uitzendingen te kijken indien deze in rechten beperkt zijn. Online TV kijken is dan helaas niet mogelijk tenzij je gebruik gaat maken van een proxy. Het is wel aanbevolen om Microsoft Silverlight te activeren om echt alles te kunnen zien wat er aan online televisie beschikbaar is. Hoe je een proxy moet gebruiken om online naar Nederlandse zenders te kunnen kijken leggen we later op deze pagina uit. Online TV kijken via een proxy werkt niet altijd.

Kijk nu ook tv in virtual reality!

Online film en serie aanbieder Netflix biedt via een gratis app de mogelijkheid om haar aanbod in 360 graden ofwel virtual reality te bekijken. Kijk hier voor meer informatie.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.