dinsdag , 23 juli 2024
Breakins News
Home » Kodi Kastje

Kodi Kastje

Kodi Kastje kopen?

Ben je op zoek naar een goede box om alle tv zenders in Nederland en België te kijken? Bij de online zoektocht naar een speciaal Kodi kastje heb je genoeg keuze om een goede te kopen. De prijzen variëren tussen de 40 en 100 euro, maar waar moet je dan op letten? Online en in een winkel zijn ze volop te verkrijgen. Je kunt deze dan ook gewoon legaal kopen via diverse gerenommeerde winkels en webshops. De doel is om gratis live tv te kijken met behulp van een apparaat. De software installatie, zoals deze van Kodi dien je zelf thuis te doen. Afhankelijk van de plugin welke je installeert krijg je via internet alle zenders live te zien. Zelf aansluiten is een fluitje van een cent, zoals bij alle medische apparatuur is er een handleiding bijgeleverd.

Software op de Kastjes

Het besturingssysteem wat het meest praktisch werkt voor tv kijken via kastje is Android. Op tal van mediaplayers is Android standaard geïnstalleerd, hierdoor kun je gebruik maken van alle Apps welke in de Google Play Store te verkrijgen zijn. Omdat Kodi ook voor Android is, kan je dus een mediaplayer kopen waarop Android is geïnstalleerd, zodat je Kodi erop kunt zetten.

De Top 3 Kodi kasten

De meest bekende en populaire volgens de online verkopers:

Google Chromecast 3

Kopen voor circa 40 euro, weliswaar de goedkoopste maar zonder opslagcapaciteit.

Android TV Box

Kopen voor circa 50 euro, en is wat luxer. Met de mogelijkheid om een SD kaart erop aan te sluiten kan je dit ook gebruiken als een harde schijf.

Xiaomi Mi Box

Kopen voor circa 80 euro, hierbij heb je ook 8 GB opslagruimte.

Al deze kastjes kan je voor meerdere doeleinden gebruiken, naast live televisie is het uiterst geschikt voor films, series, muziek en andere vormen van digitale entertainment.

Ga je een Kodi kastje kopen en installeer je gratis IPTV software, dan pas kan je echt goedkoop tv kijken. Met een wereldwijd aanbod aan content.

Stabiel internet cruciaal

Om lekker te kijken zonder haperingen is een stabiele verbinding noodzakelijk. Via Wifi kan dit probleemloos gaan, maar gebruik als alternatief altijd een vaste UTP kabel.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.