zaterdag , 15 juni 2024
Breakins News
Home » ESPN abonnement zonder tv abonnement

ESPN abonnement zonder tv abonnement

Zonder tv-abonnement is het op het moment van schrijven helaas niet mogelijk om je op ESPN te abonneren. Dit is vanzelfsprekend erg vervelend voor de mensen die eigenlijk geen tv kijken, maar puur en alleen de sportwedstrijden willen bekijken die EPSN te bieden heeft. Hierdoor ben je als sportliefhebber dus extra kosten kwijt voor een dienst waar je eigenlijk geen gebruik van wilt maken.

ESPN abonnement met het goedkoopste tv abonnement

Omdat het helaas niet mogelijk is om alleen maar een ESPN abonnement af te sluiten, dien je er dus een tv abonnement bij af te sluiten. Hierdoor zou je om kosten te besparen het best kunnen kiezen voor de voordeligste TV provider welke ook ESPN aanbiedt. Vooral als je helemaal geen behoefte hebt om andere tv-programma’s te bekijken, zal de keuze vooral afhangen van de totale maandelijkse prijs.

Welke ESPN provider het voordeligst is

Welke ESPN provider nu echt het voordeligst is, hangt er vanaf of je graag enkel naar ESPN (kanaal één) wilt kunnen kijken of dat je liever beschikking wilt hebben over ESPN compleet, waarbij je alle vier de kanalen kunt bekijken. Zodat je geen live voetbalwedstrijd hoeft te missen van je favoriete voetbalclub. Hieronder zijn dan ook twee overzichten te vinden, van de voordeligste tv providers welke ESPN en ESPN compleet aanbieden.

Goedkoopste ESPN compleet providers op het moment van schrijven

Op het moment van schrijven ben je als voetballiefhebber die opzoek is naar een EPSN Compleet abonnement voor het laagst mogelijke bedrag het voordeligst uit bij online.nl. Bij online.nl betaal je op het moment van schrijven namelijk ‘maar” €49,-. Echter door verschillende korting acties van diverse aanbieders kan het zomaar zijn dan een ander net even iets goedkoper is voor het eerste jaar. Hierbij dien je er echter wel op te letten wat je allemaal voor het totaalbedrag krijgt. Het kan namelijk zo maar zo zijn dat je bij de ene provider een stuk sneller internet krijgt dan bij de ander.

Voor dit maandelijkse bedrag heb je beschikking over internet met snelheden van 100 MB per seconde download en 30 MB per seconde upload. Tevens heb je de beschikking over meer dan tachtig tv programma’s, waarbij er zelfs meer dan tweeënvijftig zenders in High Definition zijn. Maar waar het natuurlijk om gaat is de beschikking over ESPN! Het mooie is dat je bij online.nl gebruik kunt maken van ESPN compleet, waarbij je dus alle 4 de sportkanalen tot je beschikking hebt. Waardoor deze tv provider dus een uitstekende keuze is als je voor het laagst mogelijke bedrag wilt kunnen genieten van ESPN Compleet.

Bij online.nl kun je overigens ook gewoon gebruik maken van een TV app, interactieve TV waarmee je programma’s op pauze kunt zetten en de mogelijkheid hebt om televisie op te nemen. Naast het al voordelige bedrag van €49,- per maand, is er op het moment van schrijven een aanbieding waarbij je voor de eerste zes maanden enkel de actie prijs van €31,50 hoeft te betalen. Waardoor het helemaal enorm voordelig is voor internet en tv met ESPN compleet. Waardoor het totaal voor het eerste jaar op € 483,- neerkomt.

ESPN en TV abonnement bij provider online

Wanneer je bij online.nl ook de mogelijkheid wilt hebben om Ziggo Sport Totaal te kunnen bekijken. Dan dien je deze naast je abonnement extra af te nemen. Hiervoor zal je maandelijks €13,95 extra moeten betalen. Waardoor je voor het eerste jaar in totaal € 650,40 dient te betalen voor internet, tv, ESPN compleet en Ziggo Sport Totaal.

ESPN compleet via Youfone

Als je besluit om via Youfone een ESPN Compleet abonnement af te sluiten, dan ben je op het moment van schrijven maandelijks €53,- kwijt. Echter is er op het moment een kortingsactie waarbij je de eerste 6 maanden mar €27,00 hoeft te betalen. Hierdoor ben je voor het eerste jaar in totaal €480,- kwijt, waardoor deze aanbieder net iets goedkoper is dan online.nl. Echter dien je er wel op te letten of de internetsnelheden net zo hoog zijn als dat je bij de andere aanbieders kunt krijgen.youfone ESPN

Wil je bij Youfone ook gebruik kunnen maken van Ziggo Sport Totaal, dan dien je maar €13,50 per maand bij te betalen. Hierdoor zullen je totale kosten voor het eerste jaar €642,- zijn. Waardoor je bij Youfone in totaal op jaarbasis €8,40 goedkoper uit bent dan dat je een abonnement bij online.nl zou afsluiten.

ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal bij tv provider Ziggo

Televisie en internetprovider Ziggo biedt ook de mogelijkheid om ESPN af te nemen. Deze provider is wellicht interessant voor mensen die een mobiel abonnement hebben bij Vodafone, omdat er dan extra korting te verkrijgen is. Ondanks dat je bij Ziggo de eerste vier maanden de helft korting krijgt op ESPN Compleet, betaal je er het eerste jaar in totaal €965,04 voor internet, televisie ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal.tv provider ziggo met espn

Ben je echter klant bij Vodafone, dan kun tot 5 euro extra korting krijgen op Vodafone Start, Smart, Red en Black. Tevens zul je dubbele internetdata ontvangen op je Vodafone abonnement. Ook krijg je nog eens extra tv-zenders tot je beschikking, zoals Kids, Movies of Ziggo Sport Totaal. Daarnaast ontvang je een Safe Online XL beveiliging pakket, waarmee je tot 20 apparaten mee kunt beveiligen.

Ondanks dat je bij Ziggo extra veel korting krijgt als je ook Vodafone klant bent. Zal je nog steeds een heel stuk voordeliger uit zijn bij de eerdergenoemde televisie providers.

Een tv abonnement en ESPN afsluiten voor een korte periode

Zoals je hebt kunnen lezen in dit artikel zijn er nogal behoorlijke prijsverschillen te vinden tussen de diverse tv aanbieders. Waarbij je ook nog een dient te letten op tijdelijke aanbiedingen, welke vaak alleen voor de eerst periode geldig zijn. Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat een bepaalde aanbieder op het moment net even iets goedkoper is, dan een aanbieder die erom bekend staat als voordeligste.

Hierdoor is het aan te raden om je niet voor langere tijd direct te binden aan een provider, maar het van jaar tot jaar aan te kijken. Om zo volledig gebruik te kunnen maken van de tijdelijke aanbiedingen.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.