zaterdag , 25 mei 2024
Breakins News
Home » Artikelen » Online Zorgverzekering vergelijken

Online Zorgverzekering vergelijken

Verzekeringen vergelijken, online contacten leggen en onderhouden, boodschappen doen, nieuwe auto kopen, wat kun je nou niet via het internet regelen? Televisie kijken, daar is de hele website over gemaakt, aan het eind van het jaar staat de zorgverzekering weer centraal in het media landschap.

Online vergelijking maken

Voor het jaar 2021 kun je op diverse websites een goede vergelijking maken. Eigenlijk hetzelfde idee als we bieden met de vergelijker van het digitale tv pakket. Natuurlijk kun je de website van de ene na de andere zorgverzekeraar een premie berekening uitvoeren, maar dit is erg tijdrovend. Bovendien kun je de verschillen dan moeilijk zien, het naast elkaar leggen van de polisvorm is cruciaal voor een goede vergelijking. Kies daarom voor de zorgvergelijker 2021, de vernieuwde zorgverzekeringen vergelijker van Zorgvergelijker.online.

Goedkoopste zorgverzekering

Het doel bij de zoektocht naar de beste zorgverzekering is de voordeligste vinden. Wij hebben onderzoek gedaan en de goedkoopste zorgpremie gevonden. Deze tabel geeft een goede weergave van de premieverschillen. Alhoewel het onderling maar om enkele euro’s per maand gaat is dit op jaarbasis wel andere koek. Ten opzichte van het aanbod van je huidige zorgverzekering is een besparing van 100 tot 200 euro zo gemaakt.

vergelijken van de zorgverzekeringen

Kiezen en online afsluiten

Via internet kun je de door jou gekozen zorgverzekering direct afsluiten. Dit gaat bijna altijd in de vertrouwde online omgeving van de zorgverzekeraar (bijvoorbeeld CZ) zelf. Zo weet je zeker dat je aanmelding en persoonlijke gegevens goed terecht komen. Diverse andere zorgvergelijkers bieden voor enkele gecontracteerde zorgverzekeraars de mogelijkheid om direct af te sluiten op de betreffende site zelf. Enkele voorbeelden hiervan zijn Independer en PriceWise. Is er geen samenwerking dan wordt deze in het resultaat van de vergelijking wel meegenomen maar kun je niet doorklikken en zal je opnieuw moeten zoeken.

Beste aanvullende pakketten

Om te bepalen welke combinatie voor jou het beste is moet je eerst bij jezelf te rade gaan. Komen er in 2019 tandartskosten, heb je een beugel nodig, draag je een bril, bezoek je de fysiotherapeut, of wil je voor een andere behandeling in aanmerking komen voor een vergoeding? Een top 10 van de beste zorgverzekeringen vind je op Vergelijkdezorgverzekeringen.nl. Dit geeft goede inzichten in de mogelijkheden en zal je hulp geven.

Keuze maken bij overstappen

1.) Het eigen risico; vrijwillig houden op € 385, of verhogen tot € 485,-, € 585, € 685,-, € 785,- of € 885,- geeft veel premiekorting.
2.) Keuzevrijheid in zorgverleners (volledige vergoeding) of beperkte vrije artsenkeuze = veel goedkoper

Het eigen risico is van toepassing op de basisverzekering en in enkele gevallen op de aanvullende verzekeringen. Vergelijk iedere premie van de ziektekostenverzekering goed aan de hand van al deze keuzemogelijkheden. Daarom is bij grote twijfels een zorgverzekering vergelijken met de internet zorgvergelijkers een 3e keuze.

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.