zondag , 25 februari 2024
Breakins News
Home » Artikelen » Alles over de nieuwe iPhone 7

Alles over de nieuwe iPhone 7

Met de laatste aankondiging van Apple heeft het bedrijf flink wat stof doen opwaaien. Het nieuwste toestel bleek namelijk geen koptelefoonaansluiting te bevatten! De normale aansluiting is vervangen voor een smallere Lightning-kabel ingang. Dit betekend dat de gebruikelijke oortjes niet meer direct op het toestel aangesloten kunnen worden maar ook dat het toestel nog dunner wordt. Hiernaast wordt er bij aanschaf een transformator meegeleverd dus van reden tot paniek is geen sprake.

Betere camera
De camera in de iPhone 7 is sterk verbeterd. Door middel van een nieuwe processor en een 12-megapixel camera maakt het nieuwste toestel haarscherpe foto’s. Op de iPhone 7 plus is zelfs een dubbele camera geïnstalleerd. De bedoeling hiervan is dat de ene lens een gebruikelijke foto schiet en de andere lens een zwart-wit foto schiet om een beter onderscheid tussen licht en donker kan maken.

Waterbestendig
Een van de meest positieve vooruitgangen; het toestel is water- en stofdicht geworden. Om dit voor elkaar te krijgen heeft Apple de homeknop aangepast. De homeknop is uitgerust met een druksensor. Hierdoor is de knop niet meer in te drukken maar door een nieuwe techniek die een klopje tegen je vinger geeft voelt dit wel zo. Tevens werkt de smallere koptelefoonaansluiting hieraan mee.

Design en kleuren
In het design zijn een aantal subtiele veranderingen doorgevoerd. De antennestrepen zijn minder zichtbaar gemaakt en de cameralens is groter geworden. Qua kleur is er te kiezen uit twee nieuwe kleuren, namelijk matzwart en glimmend zwart. De kleur spacegrey wordt hierdoor vervangen. De nieuwe kleuren zijn echter wel alleen beschikbaar bij keuze voor een toestel met 128GB of 256GB.

Uitvoering en prijzen
We kunnen spreken van een gratis iPhone omdat je deze in combinatie met een sterk geprijsd abonnement kunt aanschaffen. De iPhone 7 heeft hetzelfde formaat als de iPhone 6, namelijk 4,7-inch. De uitvoeringen van 16GB en 64GB komen te vervallen en alle toestellen worden standaard geleverd met iOS10. Door dit besturingssysteem zal de berichten-app beter werken en wordt het toegangsscherm geoptimaliseerd.

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.