woensdag , 3 maart 2021
Home » Artikelen » Televisie kijken op je mobiel?

Televisie kijken op je mobiel?

De technologieën zijn tegenwoordig zo ver ontwikkeld dat er niks te gek is. Zo is ook het gedrag van het kijken van televisie aan het verschuiven. Voorheen hadden mensen vaak één tv in de woonkamer staan en voor de rest was er geen manier om te kijken. Tegenwoordig zijn er echter een stuk meer mogelijkheden, zo ook het televisie kijken op mobiele devices. Wij zullen u een aantal praktische adviezen geven rondom het kijken van uitzendingen op uw mobiel en misschien doet u het straks ook wel.

Geschikte toestellen

Natuurlijk zal een Nokia van een aantal jaar oud het kijken van tv niet ondersteunen. Uw telefoon moet een regelrechte verbinding hebben met het lokale Wifi netwerk of er moet een abonnement afgesloten zijn voor het 3G of zelfs 4G netwerk. Wij raden u aan om alles te doen via de Wifi verbinding, want dit is kosteloos en zal geen extra maandelijkse kostenposten met zich meebrengen.

Heeft u bijvoorbeeld een oudere Samsung of Iphone liggen? Dan kunt u hier gerust tv op kijken wanneer alle verbindingen goed zijn en natuurlijk de voorwaarden van uw huidige provider kloppen.

Hoe kijk ik televisie?

Natuurlijk kunt u niet gewoon een virtuele televisie aanzetten en beginnen te zappen. Het moet wel inbegrepen zijn in het pakket van de televisie aanbieder. Wanneer u thuis de beschikking heeft over interactieve televisie kunt u bij de meeste providers ook televisie kijken andere apparaten, zoals tablets of smartphones. Hierbij moet u wel te allen tijde in het Wifi netwerk van uw eigen woning zijn anders word het teveel van het goede.

Ook zijn er een aantal aanbieders waar het mogelijk is om altijd en overal de gewenste zenders te bekijken. Hierbij moet u vooral denken aan tv kijken in de trein, op de camping of gewoon wanneer uw favoriete programma op tv is. Hiervoor heeft u wel een bepaalde applicatie nodig en met u inloggen met de gegevens van uw aanbieder.

Check Also

Elearning op Internet: Wim Hof

Beau van Erven Doorns durfde het ook aan. Onder het toeziend oog van Wim Hof …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.