zaterdag , 15 juni 2024
Breakins News
Home » Artikelen » Televisie kijken op je mobiel?

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van het kijken van televisie aan enorm aan het verschuiven. Voorheen hadden mensen vaak één tv in de woonkamer staan en voor de rest was er geen mogelijkheid elders tv te kijken. Tegenwoordig zijn er echter een stuk meer mogelijkheden, zo ook het televisie kijken op mobiele devices. Wij zullen u een aantal praktische adviezen geven rondom het kijken van uitzendingen op uw mobiel en misschien doet u het straks ook wel.

Geschikte toestellen

Natuurlijk zal een Nokia van een aantal jaar oud het kijken van tv niet ondersteunen. Uw telefoon moet een regelrechte verbinding hebben met het lokale Wifi netwerk of er moet een abonnement afgesloten zijn voor het 4G of zelfs 5G netwerk. Wij raden u aan om alles te doen via de Wifi verbinding, want dit is kosteloos en zal geen extra maandelijkse kostenposten met zich meebrengen. Heb je een belbundel met onbeperkt internet dan is het natuurlijk geen probleem.

Heeft u bijvoorbeeld een oudere Samsung of Iphone liggen? Dan kunt u hier gerust tv op kijken wanneer alle verbindingen goed zijn en natuurlijk de voorwaarden van uw huidige provider kloppen.

Hoe kijk ik televisie?

Natuurlijk kunt u niet gewoon een virtuele televisie aanzetten en beginnen te zappen. Het moet wel inbegrepen zijn in het pakket van de televisie aanbieder. Wanneer u thuis de beschikking heeft over interactieve televisie kunt u bij de meeste providers ook televisie kijken andere apparaten, zoals tablets of smartphones. Hierbij moet u wel te allen tijde in het Wifi netwerk van uw eigen woning zijn anders word het teveel van het goede.

Ook zijn er een aantal aanbieders waar het mogelijk is om altijd en overal de gewenste zenders te bekijken. Hierbij moet u vooral denken aan tv kijken in de trein, op de camping of gewoon wanneer uw favoriete programma op tv is. Hiervoor heeft u wel een bepaalde APP nodig en met u inloggen met de gegevens van uw aanbieder.

Check Also

How-to: Een VPN-verbinding opzetten voor uw mediabox

Het grootste kijkgemak voor films en series krijg je natuurlijk met een Mediabox. Hiervoor is …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.