dinsdag , 23 juli 2024
Breakins News
Home » BBC first live kijken

BBC first live kijken

BBC first live kijken is mogelijk door een televisie abonnement af te sluiten bij één van Nederlandse aanbieders. BBC first zit namelijk bij de meeste aanbieders gewoon in het standaard pakket. Ondanks dat het eigenlijk de nummer 1 televisie zender van Groot-Brittannië is, wordt de zender ook in Nederland door aardig veel mensen bekeken.

 

Een standaard televisie abonnement waar BBC first in zit kun je onder andere afnemen bij de volgende televisie en internet aanbieders:

  • Ziggo
  • KPN
  • Caiway
  • Freeddom
  • Budget alles in 1

Waarbij je bij de meeste aanbieders ook gebruik kunt maken van extra voordeel wanneer je naast een televisie abonnement ook internet bij hun afneemt. Tevens is het ook mogelijk om ook nog eens een mobiel abonnement bij hetzelfde bedrijf of een samenwerkend bedrijf af te nemen om zo nog meer korting te ontvangen. Echter ondanks de kortingen, zijn er ook voordeligere manieren om live naar BBC first te kijken.

BBC first live kijken via het internet

Via de website bbcbenelux.com is het mogelijk om onder andere naar BBC online te kijken. De zender is te bestellen nadat je jezelf hebt aangemeld bij de webiste. Zoals de naam van de website al zegt, zijn hun diensten in Nederland, België en Luxemburg beschikbaar. Rechtsboven in het scherm kun je een keuze maken vanuit welke locatie je wilt kijken. Naast de Benelux is het ook mogelijk om vanaf verschillende andere landen te kijken, echter dien je dan naar de desbetreffende website te gaan welke er staan aangegeven.

bbc one live kijken online

Gratis BBC first kijken online

Voor mensen uit en in Groot-Brittannië is het mogelijk om op de website https://www.bbc.co.uk/iplayer gratis live naar BBC first te kijken. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de iPlayer op de BBC website. Echter als je jezelf op het moment buiten Groot-Brittannië bevindt, dan werkt dit niet. Je zult dan namelijk een melding krijgen dat het alleen voor mensen uit Groot-Brittannië gratis te bekijken is.

BBC first kijken met een VPN

Uiteraard zijn er vandaag de dag mogelijkheden om deze restrictie te omzeilen. Namelijk door gebruik te maken van een VPN. Een VPN zorgt er namelijk voor dat jouw IP adres niet meer zichtbaar is, maar het IP adres van de VPN service. Dus wanneer je bij de VPN service een IP-adres uitkiest uit Groot-Brittannië. Dan is het net alsof je een kijker uit dat land bent.

Betaalde VPN service werkt het beste

Ondanks dat er verschillende gratis VPN services zijn, werkt een betaald abonnement nog het beste. Dit komt doordat je om online televisie te kijken aardig wat data verbruikt. Met een erg trage internet verbinding zal dan ook het beeld gaan haperen. Laten de gratis VPN services nu net diegene zijn met een trage verbinding.

Hierdoor is het dan ook nodig om een betaalde VPN dienst af te nemen om goed te kunnen kijken, waardoor deze manier van kijken niet geheel gratis meer is. Tenzij je natuurlijk al gebruik maakt van een betaalde VPN service zoals bijvoorbeeld:

 

  1. NordVPN
  2. ProtonVPN
  3. ExpressVPN
TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.