zaterdag , 25 mei 2024
Breakins News
Home » ESPN dagpas Ziggo

ESPN dagpas Ziggo

Een ESPN dagpas bij Ziggo bestellen? Bij diverse aanbieders van telvisie bestaat de mogelijkheid om een dagpas te bestellen, zo ook bij de Nederlandse digitale televisie leverancier Ziggo. Door deze optie is het niet nodig om een ESPN abonnement te bezitten, maar kun je ESPN bestellen voor de dagen die jij graag wilt kijken. Deze optie is er overigens enkel bij de digitale televisie aanbieders. Hierdoor is het niet mogelijk om een ESPN dagpas direct bij ESPN af te nemen.

ESPN dagpas ziggo

Hoe een ESPN dagpas bij Ziggo bestellen

Een dagpas voor ESPN Compleet kun je bij digitale televisie leverancier Ziggo bestellen voor €7,95 per keer. Voor dit bedrag heb je een volledige dag van 24 uur beschikking over topsport met de sportkanalen van ESPN Compleet.

Let op: Voor iedere Ziggo klant met een CI+ modullen of een mediabox is het al mogelijk om gratis gebruik te maken van de ESPN zender. Deze is namelijk te vinden op Ziggo kanaal 421. Enkel voor de overige ESPN zenders is een extra dagpas nodig, zodat ook de kanalen 422 tot en met 424 beschikbaar zullen worden.

Voor het bestellen van een ESPN dagpas bij Ziggo dien je er dus achter te komen of de door jou gewenste sportwedstrijd wel op de kanalen 422 tot en met 424 beschikbaar zal komen. Of dat deze gewoon gratis te bekijken is op het kanaal 421.

Wanneer er de sportwedstrijd uitgezonden wordt op de betaalde kanalen, is het mogelijk om na een kwartiertje al te kijken naar de gewenste wedstrijd. Houdt er echter wel rekening mee dat er even tijd overheen kan gaat voordat je naar een wedstrijd kunt kijken. Bij het bestellen van een ESPN dagpas en het gebruik van de Ziggo Go app, dien je 1 uur nadat je de dagpas hebt besteld, de app volledig te sluiten en opnieuw op te starten.

Het kan dan ook meer tijd in beslag nemen eer je via de Ziggo Go app kunt kijken. Hierdoor is het aan te raden om waar mogelijk zo vroeg mogelijk de ESPN dagpas bij Ziggo te bestellen.

dagpas ziggo espn bestellen

ESPN dagpas op verschillende manieren bestellen bij Ziggo

Hoe je een dagpas bij digitale televisie aanbieder Ziggo kunt bestellen. Hangt er vanaf op welke manier je gebruik maakt van de televisie diensten van Ziggo. Maak je bijvoorbeeld gebruik van een Mediabox, een CI+ module of kijk je via de Ziggo Go app via een laptop, pc, smartphone of tablet? Op deze pagina van op de Ziggo website kun je een keuze maken uit de drie verschillende manieren en daarna de vervolgstappen doorlopen.

Waar rekening mee houden bij het bestellen van een ESPN dagpas bij Ziggo

Wanneer je een wedstrijd wilt bekijken via een laptop, pc, smartphone of tablet. Dien je in het bezit te zijn van een Mediabox Next of een Mediabox XL. Wanneer je een andere mediabox bezit en geen abonnement hebt op ESPN Compleet. Dan is het helaas niet mogelijk om een dagpas te bestellen op je laptop, pc, tablet of smartphone. Het is dan enkel mogelijk om gebruik te maken van ESPN WATCH.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.