maandag , 15 april 2024
Breakins News
Home » Artikelen » Kijken van televisie op een smartphone

Kijken van televisie op een smartphone

Ligt u in bed of is de televisie kapot? Dan is het natuurlijk doodsaai in de avonden. Daarom zijn er de laatste tijd steeds meer mogelijkheden gekomen om televisie te kijken op mobiele telefoons of tablets. Dit zorgt ervoor dat nog meer mensen bepaalde abonnementen afsluiten en dat is aantrekkelijk voor de aanbieders. Wij zullen u informeren op het gebied van mobiel televisie kijken, zodat u weet wat er allemaal mogelijk is.

Afsluiten van een geschikt abonnement

Bij televisie abonnementen heeft u in sommige gevallen de mogelijkheid om deze ook af te sluiten om alles te bekijken via een laptop of mobiel. Dit is natuurlijk leuk, maar u moet wel zeker weten dat u er ook gebruik van maakt. Zo zijn er een aantal extra voetbalzenders waarbij het live bekijken van wedstrijden ook wordt aangeboden via een applicatie. Dit wordt in de meest gevallen aangeduid met een ‘GO account’.

Telefoon moet goed zijn

Natuurlijk moet uw telefoon of smartphone naar behoren functioneren, want anders zal het niet de benodigde software in huis hebben. Zorg ervoor dat uw scherm niet defect is en wanneer dit wel het geval is kunt het repareren van een iPhone (wanneer u deze bezit) natuurlijk overwegen. Dit zorgt ervoor dat u weer optimaal kunt genieten van de telefoon en dus ook het televisie kijken op mobiele devices

Programma’s gemist

Bij sommige televisie zenders heeft u de mogelijkheid om een gratis applicatie te downloaden en via deze weg gratis gemiste programma’s terug te kijken. Op deze manier heeft u geen extra kosten en bent u alleen genoodzaakt om een applicatie op de smartphone te zetten. Houd er rekening mee dat er altijd een aantal programma’s alleen beschikbaar zijn wanneer u een betaald account heeft. Soms zult u dus waarschijnlijk in de aap gelogeerd zijn, maar wees gerust: op televisie zijn er vaak nog herhalingen van het gewenste programma.

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.