woensdag , 3 maart 2021
Home » Artikelen » KPN Webmail

KPN Webmail

De webmailfunctie van KPN is een zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om uw e-mail te checken. Het is ideaal voor mensen die vaak op reis zijn, en niet altijd op dezelfde plaats hun e-mails lezen. Het enige wat u nodig heeft om e-mails te ontvangen, versturen en bekijken is een stabiele wifi-verbinding. Zo kun je overal ter wereld veilig up-to-date blijven, en hoeft u nooit meer een speciale app te installeren.

Voordelen

Wereldwijd beschikbaar

Het maakt niet uit waar u zich ter wereld bevindt, nooit bent u meer afhankelijk van uw eigen computer. Of het nu een tablet van een Griekse restauranteigenaar is of een computer in het hoekje van een internetcafé, overal is KPN Webmail voor u beschikbaar.

Browser onafhankelijk

KPN Webmail is op elke internetbrowser te gebruiken, het maakt dus niet uit of u Firefox, Chrome, Internet Explorer of Opera gebruikt.

Geen extra installaties

Doordat alle software via uw browser geladen wordt, hoeft u geen apps of progamma’s op uw apparaat te installeren. Dit is vooral voordelig als u bijvoorbeeld geen ruimte heeft, maar ook liever Angry Birds niet verwijdert.

Duidelijke interface

De gebruikersinterface van KPN Webmail is gebouwd op functionaliteit. Gemakkelijk en snel uw e-mails checken, zonder veel onnodige opties. Het versturen, ontvangen en lezen van e-mails is immers alles wat belangrijk is.

 Nadelen

Afhankelijk van internet

In het geval u geen beschikking hebt tot een internetverbinding, kunt u natuurlijk geen e-mails versturen of ontvangen. Maar ook het lezen van reeds ontvangen e-mails is met webmail niet mogelijk, omdat u geen gegevens opslaat op uw apparaat.

Wachtwoord invoeren

Omdat programma’s als Outlook op uw eigen, vertrouwde computer geïnstalleerd staat, onthoudt het programma uw wachtwoord en logt u automatisch in. KPN Webmail kan echter bereikt worden op elk apparaat, ook onbekende. Hierom moet u elke keer uw wachtwoord invoeren, en dus ook onthouden.

Zoals u ziet wegen de nadelen niet op tegen de voordelen. KPN Webmail is voor iedereen een handige uitkomst, ook als u wel een e-mailprogramma op uw thuiscomputer heeft. Het is beschikbaar voor zakelijke en particuliere klanten.

Check Also

Elearning op Internet: Wim Hof

Beau van Erven Doorns durfde het ook aan. Onder het toeziend oog van Wim Hof …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.