woensdag , 20 oktober 2021
Home » Artikelen » KPN Webmail

KPN Webmail

De webmailfunctie van KPN is een zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om uw e-mail te checken. Het is ideaal voor mensen die vaak op reis zijn, en niet altijd op dezelfde plaats hun e-mails lezen. Het enige wat u nodig heeft om e-mails te ontvangen, versturen en bekijken is een stabiele wifi-verbinding. Zo kun je overal ter wereld veilig up-to-date blijven, en hoeft u nooit meer een speciale app te installeren.

Voordelen

Wereldwijd beschikbaar

Het maakt niet uit waar u zich ter wereld bevindt, nooit bent u meer afhankelijk van uw eigen computer. Of het nu een tablet van een Griekse restauranteigenaar is of een computer in het hoekje van een internetcafé, overal is KPN Webmail voor u beschikbaar.

Browser onafhankelijk

KPN Webmail is op elke internetbrowser te gebruiken, het maakt dus niet uit of u Firefox, Chrome, Internet Explorer of Opera gebruikt.

Geen extra installaties

Doordat alle software via uw browser geladen wordt, hoeft u geen apps of progamma’s op uw apparaat te installeren. Dit is vooral voordelig als u bijvoorbeeld geen ruimte heeft, maar ook liever Angry Birds niet verwijdert.

Duidelijke interface

De gebruikersinterface van KPN Webmail is gebouwd op functionaliteit. Gemakkelijk en snel uw e-mails checken, zonder veel onnodige opties. Het versturen, ontvangen en lezen van e-mails is immers alles wat belangrijk is.

 Nadelen

Afhankelijk van internet

In het geval u geen beschikking hebt tot een internetverbinding, kunt u natuurlijk geen e-mails versturen of ontvangen. Maar ook het lezen van reeds ontvangen e-mails is met webmail niet mogelijk, omdat u geen gegevens opslaat op uw apparaat.

Wachtwoord invoeren

Omdat programma’s als Outlook op uw eigen, vertrouwde computer geïnstalleerd staat, onthoudt het programma uw wachtwoord en logt u automatisch in. KPN Webmail kan echter bereikt worden op elk apparaat, ook onbekende. Hierom moet u elke keer uw wachtwoord invoeren, en dus ook onthouden.

Zoals u ziet wegen de nadelen niet op tegen de voordelen. KPN Webmail is voor iedereen een handige uitkomst, ook als u wel een e-mailprogramma op uw thuiscomputer heeft. Het is beschikbaar voor zakelijke en particuliere klanten.

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.