zondag , 25 februari 2024
Breakins News
Home » Artikelen » De nieuwe iPhone op de markt

De nieuwe iPhone op de markt

Het is voor de Apple fanaten weer een goede maand. De nieuwe iPhone 7 is geïntroduceerd en daarbij zijn er natuurlijk weer een aantal nieuwe specificaties aan het toestel gevoegd. Er zijn een aantal leuke zaken om het eens over te hebben en de aanschaf zullen wij u ook voor u behandelen. Wij hopen u voldoende te informeren en misschien wordt het wel uw toekomstige toestel?!

Veranderingen t.o.v. oudere modellen

Apple heeft dit jaar haar best gedaan om het toestel aanzienlijk te verbeteren, want de afgelopen twee jaar waren de verkopen niet naar behoren. Daarom moeten zij natuurlijk innoveren en dat hebben ze naar ons weten ook zeker gedaan.

Allereerst hebben de ontwikkelaars gedacht aan het interne geheugen van de telefoon. Voorheen was het instapmodel verkrijgbaar met 16GB, maar tegenwoordig is dit verhoogd naar 32GB. Natuurlijk fantastisch, want het toestel zat enorm snel vol.

Ook is er de nodige aandacht besteedt aan de camera. Het is namelijk nu het geval dat er een dubbele camera aanwezig is in de achterkant van de telefoon. Hierdoor kunnen er haarscherpe foto’s gemaakt worden onder elke weersomstandigheid. Ook een belangrijk punt hierin is dat de telefoon spatwaterdicht is en zo zal de telefoon niet meteen defect zijn bij het in contact komen met een paar spetters water.

Kopen van het toestel

Natuurlijk zal er naast het aantal nieuwe specificaties ook moeten worden gekeken naar de aanschaf, want deze is altijd op een bepaalde datum. Het toestel is op 7 September aangekondigd door Apple en hierna zal deze in de verkoop gaan. Doordat Nederland altijd wat achterloopt zal de verkoop nog even op zich laten wachten. De verwachting is dat het toestel van 30 september te bestellen is en rond 7 oktober zal het toestel daadwerkelijk te koop zijn. Bij een abonnement voor een iPhone 7 zult u nog even moeten wachten, want de aanbieders moet eerst afspraken gaan maken met de leverancier. Wees maar gerust, want dit zit er binnenkort zeker aan te komen!

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.