zaterdag , 15 juni 2024
Breakins News
Home » Artikelen » Online TV kijken? 5 Kijk Tips

Online TV kijken? 5 Kijk Tips

Online TV kijken? 5 Tips voor leuke programma’s en series. Iedereen heeft wel een programma of serie die je eigenlijk niet wilt missen, maar soms toch niet direct kunt zien. Of toch wel? In veel gevallen kun je online tv kijken. Bijvoorbeeld op je laptop, tablet of smartphone. Ideaal, want zo hoef je nooit meer iets te missen.

Een aantal series en programma’s zijn op moment die voor veel mensen typische reis- of werktijden zijn. Wij geven je vijf tips voor leuke programma’s en series.

1. EenVandaag
EenVandaag is eigenlijk een ondergewaardeerd programma. Het actualiteitenprogramma is geen typisch nieuwsprogramma, maar duikt vaak wat verder in de diepte. Daarbij gaat het soms ook in op onderwerpen die door de rubriek juist nieuws worden.

Nadeel is dat EenVandaag dagelijks om 18:15 op NPO 1 te zien is. Dat is een moment dat veel mensen nog in het openbaar vervoer zitten op weg naar huis, of zelfs nog op kantoor. Gelukkig kun je EenVandaag gratis via NPO 1 online kijken.

2. Eurosport
Eurosport staat erom bekend ook de minder bekende sporten uit te zenden, iets wat niet het geval is bij de grotere zenders.

Voor de echte sportfanaten is dit een goede manier om kennis te maken met een wat meer onbekende sport. De hele dag door kun je hier online sport kijken van over de hele wereld.

3. Wie is de Mol?
Wie is de Mol? is een heerlijk programma om ontspannen te kijken. Kandidaten zijn beroemde Nederlanders (BN-ers) en starten samen in de zoektocht naar ‘De Mol’. Iemand die het spel probeert te verzieken. Het doel is om zo veel mogelijk geld bij elkaar te verdienen door het voltooien van opdrachten.

4. Politiek24
Hou je van politiek, dan is Politiek24 een goede keuze. Hier kun je 24 uur per dag live tv kijken over de Nederlandse politiek. Zo worden gehele debatten uitgezonden en krijg je een beter inkijkje in de gang van zaken in de Tweede Kamer.

Een aanrader voor iedereen die begaan is met de Nederlandse samenleving en besluitvorming.

5. Humor TV 24
Humor TV 24 zendt de hele dag komedies, stand-up comedy en andere programma’s uit die op je lachspieren werken. Je kunt het volledig gratis online kijken en het mooie is: je kunt meestal middenin binnenvallen en toch nog huilen van het lachen.

De ideale online tv zender om even tussendoor aan te zetten als je moet wachten of reizen.

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.