zaterdag , 15 juni 2024
Breakins News
Home » Artikelen » TV kijken goedkoop dankzij alles-in-1

TV kijken goedkoop dankzij alles-in-1

Tegenwoordig heeft iedereen thuis natuurlijk een internet verbinding, via COAX kabel, UTP danwel glasvezel. Ook een televisie abonnement is voor bijna ieder huishouden een vereiste. Waar we dat vroeger allemaal individueel bij providers af moesten sluiten, kunnen we dat sinds enkele jaren gezamenlijk bij één provider doen. Uit onderzoek blijkt dat deze oplossing enorm populair is onder alle Nederlanders en dat is natuurlijk volkomen logisch. Hieronder zullen we deze ontwikkeling binnen de telecom branche toelichten.

Kosten besparen
Waar we vroeger een internet abonnement bij provider A, een televisie abonnement bij provider B en een telefoon verbinding bij provider C afsloten, kan dat zoals gezegd nu allemaal bij slechts één provider middels een alles in 1 pakket. Doordat we al deze diensten dan afnemen bij dezelfde provider en dus een belangrijke klant worden zijn de providers ook bereid om daar een korting tegenover te zetten. Zo werd er vroeger al snel 25 euro per maand per abonnement betaald. Dus 25 voor zowel het internet, telefoon als de televisie, maakte 75 euro per maand. Door het onderbrengen bij één provider kunnen de meeste Nederlandse gezinnen nu voorzien worden van bovenstaande diensten voor slechts 45 euro per maand (gemiddeld). De prijs kan afwijken, de prijs heeft namelijk ook te maken met de regio en welke providers specifieke diensten daar aanbieden.

Eenvoud
Naast het feit dat veel mensen hierdoor veel kosten besparen, levert het ook enorm veel gemak op. Zo kun je bijvoorbeeld voor een probleem bij één provider terecht waar je vroeger misschien wel drie providers moest contacten. Natuurlijk heeft ieder voordeel ook zijn nadelen, zo is het natuurlijk nu wel het geval dat wanneer er een storing bij een betreffende provider optreed, je direct alle diensten niet meer kunt gebruiken. De providers erkennen dat consumenten hierdoor extra afhankelijk worden en zijn dan ook bereid enorm veel te investeren in de verbetering van de stabiliteit en kwaliteit van de diensten.

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.