woensdag , 20 oktober 2021
Home » Artikelen » TV kijken in virtual reality!

TV kijken in virtual reality!

Het klinkt ver weg, maar toch komt het snel dichterbij tv kijken in een virtuele wereld. Daar gaat het naartoe, want tv kijken wordt niet meer passief kijken, maar beleven. In virtual reality kun je namelijk in de toekomst interacteren met de virtuele wereld, video, serie of film die je kijkt. Het nieuwe tv kijken komt eraan en Netflix heeft al een voorsprong genomen met een virtuele videotheek die te gebruiken is met een virtual reality bril zoals de Oculus Rift, Samsung Gear VR of Sony Playstation VR. virtual reality

Wat is virtual reality

Virtual reality is de fake wereld die je bekijkt als je een virtual reality bril op hebt. Het creëert daarmee de illusie die je in een andere wereld of omgeving bent beland. Want het beeld wat je ziet is 360 graden een andere omgeving. Zo kun je in een sprookjes wereld terecht komen, of rondlopen in New York vanuit je luien stoel thuis. Je kunt Nomade volgen in hun zoektocht naar voedsel en achter haaien zwemmen, zonder het risico gebeten te worden. Meer weten kijk dan hier voor virtual reality informatie.

Met virtual reality is tv kijken veel leuker

Denk je eens in dat je de serie the game of thrones kijkt en in deze wereld stapt. Naast de hoofdpersonen staat en hen straks ook nog kan helpen, waarmee je de vervolgstappen van de serie kunt beïnvloeden. Straks is er niet 1 einde meer aan een serie of film, maar bepaal jij hoe het afloopt. Zo kun je straks Tom Cruise helpen (of juist niet) bij zijn volgende Mission Impossible. Je kunt de ruimte in vliegen om de aarde te redden van een astroïde of rondlopen in het dorp van de smurfen. Niets is te gek, want alles kan in virtual reality de toekomst van tv kijken.

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.