donderdag , 23 september 2021
Home » Artikelen » De voordelen van Popcorn Time

De voordelen van Popcorn Time

Altijd al een videotheek in je woonkamer willen hebben, maar nooit het geld over gehad om dure abbonnementsdiensten te betalen? Indien u geen problemen ziet in het illegaal bekijken van films of series, kan het downloaden van Popcorn Time uw droom werkelijkheid laten worden. Hieronder worden de voordelen van Popcorn Time genoemd, zodat u zelf kunt zien waarom u gebruik moet maken van deze digitale filmcollectie.

Het is gratis

De software van Popcorn Time is geheel gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan het kijken van films of series. Zo kun je allerlei verschillende categorieën proberen, zonder extra kosten.

Het is actueel

In tegenstelling tot betaalde diensten als Netflix, is Popcorn Time altijd up-to-date met de nieuwste filmreleases, soms zelfs voor ze in Nederland in de bioscoop te zien zijn. Dit komt omdat zodra er één iemand een film of serie uploadet, deze voor iedere gebruiker beschikbaar zijn.

Het is makkelijk

Het gebruiksgemak van Popcorn Time is vergelijkbaar met die van Netflix. U hoeft niet zoals bij gangbare downloadsites een goede torrent te vinden, maar slechts een film of serie aan te klikken. Popcorn Time doet de rest voor u, en u kunt zelfs al beginnen met kijken voordat u klaar bent met downloaden.

Het is reclamevrij

Nooit zal er een film of serie onderbroken worden door ons om reclame te laten zien. Popcorn Time is volledig reclame- en advertentievrij.

Het is tabletvriendelijk

Popcorn Time werkt op alle populaire besturingsystemen; Windows, Android, OS X, iOS en Linux. Het is dus te gebruiken op de meeste apparaten.

Illegaal

Zoals u kunt lezen is Popcorn Time downloaden een geweldige oplossing voor de vaak te dure, maar legale diensten. Vergeet echter nooit dat het een illegale manier van filmkijken is, en u hier theoretisch gezien mee in de problemen zou kunnen komen. Als u dit wilt voorkomen kunt u een zogenaamde VPN-verbinding opzetten. Hier wordt in een toekomstige blogpost meer over uitgelegd.

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.