donderdag , 23 september 2021
Home » Artikelen » Glasvezel alles in 1 pakketten maken grote groei door

Glasvezel alles in 1 pakketten maken grote groei door

De opkomst van het internet heeft veel met zich meegebracht, inmiddels is internet een volwassen markt en zit de markt vol met nieuwe technieken en mogelijkheden. Zo is er sinds enkele jaren ook een glasvezel verbinding mogelijk. Glasvezel is een nieuwe techniek die het middels vezels mogelijk maakt om op een enorm snelle manier data te transporteren, zowel uploaden als downloaden. Mede omdat deze techniek veel belovend is hebben gemeentes ingestemd om mee te werken aan deze techniek. Zo zijn er sinds twee jaar campagnes door heel Nederland waarin gemeentes glasvezel verbindingen aanleggen en het daarmee eenvoudig maken voor huishoudens om gebruik te maken van de innovatieve techniek. Als je direct instemt om gebruik te willen maken van deze techniek kun je profiteren van kostenvoordelen, als je het later zelf een glasvezel verbinding aan moet leggen zal je vele malen duurder uitkomen!

Voordelen van Glasvezel
De voordelen van Glasvezel t.o.v. kabel internet of internet via ADSL zijn er zeker, zo is de snelheid natuurlijk vele malen hoger maar is ook de kwaliteit van het internet veel beter. Zo is de kwaliteit en de snelheid van het internet zeer stabiel, zelfs bij het gebruik van meerdere apparaten. Daarnaast zijn er nog de voordelen van het snelle uploaden en downloaden.

Groei in Nederland in afname glasvezel pakketten
In Nederland zijn in 2015 maar liefst 840.000 huishoudens overgestapt naar een glasvezel verbinding. Deze aantallen laten al zien dat glasvezel een serieuze stap is binnen de internet technologie! Wij adviseren de consument die nog niet overgestapt is ook om de overstap te maken, je zult direct de positieve gevolgen hiervan ondervinden!

Voor meer informatie en een juiste prijsvergelijking kun je terecht bij verschillende prijsvergelijkers op het internet! Voor correcte informatie en antwoord op uw vragen adviseren wij contact op te nemen met de Consumentenbond.

Check Also

Televisie kijken op je mobiel?

Niets is meer ondenkbaar meer met de hedendaagse techniek. Zo is ook het gedrag van …

Geef een reactie

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.