dinsdag , 23 juli 2024
Breakins News
Home » Disney Plus Abonnement

Disney Plus Abonnement

Onbeperkt films kijken met een Disney plus abonnement

Met een Disney plus abonnement ben je verzekerd van veel kijkplezier. Je kunt er namelijk honderden series en films bekijken, welke samen goed zijn voor duizenden uren vermaak. Of je nu fan bent van films met humor, drama of juist met aardig wat spanning, Disney plus heeft het.

De dienst van Disney plus is te vergelijken met andere streaming diensten, zoals bijvoorbeeld Netflix, Amazon Prime en Videoland. Alleen heeft Disney een heel ander en vooral uniek aanbod als de andere diensten.

Zo kun je met een Disney plus abonnement bijvoorbeeld genieten van de films en series van:

 • Disney met onder andere Frozen 2
 • Pixar met onder andere Luca en Soul
 • Marvel met onder andere de populaire Avengers
 • Starwars met onder andere Starwars The Mandalorian
 • Star met onder nadere Big Sky en Love, Victor
 • National Geographic met fantastische documentaires

Daarnaast zijn de vele series en films die Disney plus aanbiedt, nergens anders te vinden. Je zal de oudere films eventueel op DVD kunnen hebben, maar de andere streamingdiensten hebben de rechten over deze films niet. Disney plus blijft hun aanbod steeds vergoten. Dit houdt in dat er exclusieve films en series op Disney plus verschijnen. Disney plus kiest er dan ook voor om alles binnen het platform te houden. Al deze films en series die op Disney plus nieuw verschijnen, zullen nergens anders te zien zijn. Dit maakt Disney plus erg uniek.

Uiteraard kun je zoals je van een beetje streamingdienst kunt verwachten al dit moois bekijken op verschillende apparaten. Waardoor de kans groot is, dat je jouw favoriete apparaat kunt gebruiken.

Op zoek naar meer Disney+ informatie?

 Zo is de streamingdienst van Disney beschikbaar voor:

 • TV (Android TV-apparaten, Apple TV, Chromecast, LG TVs, Samsung)
 • Computer (Chrome OS, MacOS, Windows PC)
 • Mobiel en Tablet (Android mobiel en tablet, IPhone en IPad)
 • Game consoles (PS4, PS5, Xbox One, Xbox series X, Xbox Series S)

Hoeveel kost Disney plus?

Door te kiezen voor een jaarlijks abonnement zul je het voordeligst uit zijn. Op het moment van schrijven namelijk € 89,90 per jaar.

Betaal je liever per maand, dan wordt er iedere maand € 8,99 geïncasseerd. Wat in totaal uitkomt op € 107,88 per jaar.

Als je besluit om per jaar te betalen ontvang je dus een korting van maar liefst € 17,98. Wat neerkomt op maar liefst twee maanden gratis!

Het is voor vele mensen ook belangrijk dat een streamingdienst niet te duur wordt. Je zal dan al vrij snel bij jezelf afvragen hoeveel kost Disney plus? Je wilt kunnen genieten van verschillende films en series voor een kleine prijs. Je wilt er geen hoofdprijs voor betalen. Disney plus heeft dit erg slim bedacht. Eerder kon je een gratis proefabonnement nemen bij Disney plus. Ze zijn hier mee gestopt om het feit dat mensen alles gingen kijken wat ze wouden kijken en daarna niet verder gingen met Disney plus. Dan is een proefabonnement geen goed idee voor de verdiensten van Disney plus.

Dit is niet de bedoeling en daarom kun je een wel gratis abonneren Disney plus opzoeken , maar je zal direct moeten betalen. Gelukkig valt de prijs heel erg mee voor wat je krijgt. Je kan kiezen voor een maandelijks abonnement of voor een jaarlijks abonnement. Voor een maandelijks abonnement betaal je €8,99. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Het kan zijn dat je liever in één keer een groter bedrag wilt betalen, dan kun je kiezen voor het jaarlijkse abonnement. Dit zal je €89,90 kosten.

Deze prijzen vallen erg mee. Als je voor het jaarlijkse Disney plus abonnement kiest, bespaar je daar op jaarbasis ruim 15% mee. Als je liever een maandelijks opzegbaar abonnement wilt, dan kun je beter kiezen voor het maandelijkse bedrag. Op die manier ben je er zeker van dat je elke maand kan opzeggen.

Op het moment dat je er voor kiest om een abonnement te nemen, heb je het voordeel dat star van Disney plus er bij in zit. Dit is een sectie die er nog niet zo lang is. Sinds 2021 kun je als volwassenen verschillende series en films hier vinden. Dit zijn wat mindere gezinsvriendelijke films en series. Dit is dan ook de reden dat de sectie apart is. Je kunt als ouder er voor kiezen om er ouderlijk toezicht op te zetten. Dit voorkomt uiteraard problemen.

De betaalmogelijkheden

Via de Disney plus websites heb je de mogelijkheid uit 3 betaalmogelijkheden.

 • Creditcard
 • iDeal
 • PayPal

Bij het invullen je creditcardgegevens zal je abonnement onmiddellijk van start gaan. Je gaat dan ook direct akkoord dat je contract niet meer herroepbaar is.

Bij de keuze voor iDeal zal er eerst € 0,01 overgemaakt worden naar Disney+ om je bankrekening te verifiëren. Wanneer je een abonnement wilt afsluiten dien je akkoord te gaan met een automatische incasso voor de terugkerende abonnementskosten.

Betalen via PayPal gaat eenvoudig door in te loggen bij je PayPal account, nadat je op de knop PayPal hebt geklikt. Vervolgens kun je op “Betalen met PayPal” klikken om je abonnement onmiddellijk te starten.

Welke manier van betalen je ook kiest, je zult er mee akkoord gaan dat de maandelijkse of jaarlijkse kosten op terugkerende basis in rekening worden gebracht. Waardoor je het contract niet meer kunt herroepen om een terugbetaling te vragen.

Opzeggen is op ieder moment mogelijk, maar dit zal pas ingaan aan het einde van de door jou gekozen factureringsperiode. Gedeelten van jouw abonnement zullen daarbij overigens niet terugbetaald te worden.

Gebruikmaken van een Disney Plus proefabonnement is helaas niet meer mogelijk

Eerder kon je gebruikmaken van een gratis proefabonnement van 7 dagen. Deze is helaas niet meer beschikbaar sinds eind juni 2020. Disney heeft besloten om deze gratis proefperiode te beëindigen omdat ze van mening zijn dat hun dienst al voordelig genoeg is om eens uit te proberen.

Abonneren op een Disney plus abonnement is enorm eenvoudig

disney-plus-abonnement-afsluiten-2021

Abonneren op Disney plus doe je door naar de website van Disney plus te gaan en vervolgens de keuze te maken voor een maandelijks- of jaarlijks abonnement. Dit doe je door één van de blauwe knoppen met witte letters aan te klikken welke duidelijk zichtbaar zijn op hun homepagina.

Hiermee maak te trouwens direct de keuze of je voor een maandabonnement gaat of een jaarlijkse.

disney-plus-stap-1-email-invoerenVervolgens dien je 3 stappen te doorlopen, waarvan je e-mailadres in vullen stap nummer 1 is. Tevens kun je de keuze maken of je graag op de hoogte gebracht wilt worden over aanbiedingen en updates van Disney+. Als je dit wilt dien je het vierkantje aan te vinken. Dit is overigens niet verplicht.

Door vervolgens op de blauwe knop met de witte letters “Akkoord en Doorgaan” te klikken. Zul je aankomen bij stap 2 van de 3.

disney-plus-stap-2-wachtwoord-kiezenBij stap 2 dien je een wachtwoord in te vullen. Gebruik hiervoor het liefst een langer wachtwoord. De website geeft tijdens het intypen van je wachtwoord aan of deze matig of sterk is. Het best kies je voor een langere zin die je gemakkelijk kunt onthouden.

Wanneer je en sterk wachtwoord hebt ingevuld, klik je vervolgens op de blauwe knop met witte letters “doorgaan”.

disney-plus-stap-3-vorm-kiezenJe bent nu aangekomen bij de laatste stap van de 3. Hier dien je een keuze te maken uit de verschillende betaalmogelijkheden en niet onbelangrijk of je voor een maand of jaarabonnement wilt gaan. Na je keuze klik je op de blauwe knop met de witte letters “Akkoord en Abonneren”.

Hierna kun je gebruikmaken van Disney plus en is je abonnement van start gegaan.

Disney plus op je tv streamen

Er zijn verschillende mogelijkheden om de films en series van Disney plus op het grote scherm van je televisie te streamen. Waardoor het bijna voor iedereen wel mogelijk is om dit voor elkaar te krijgen zonder hoge extra kosten te maken.

In het ergste geval zul je een kabel of een Chromecast dienen aan te schaffen. Wat je tussen de €5,- en €39,- zal gaan kosten.

De verschillende manieren om Disney plus op je tv te streamen

 • De Disney Plus app downloaden op een Smart TV
 • Via een webbrowser op je Smart TV
 • Via een HDMI-kabel vanaf een laptop
 • Met een Chromecast of Apple TV in combinatie met een mobiel, tablet of laptop
 • Via een Xbox (Xbox One, Xbox series X of Xbox Series S)
 • Via een PlayStation (PS4 of PS5)

Disney Plus via je Smart TV

Als je in het bezit bent van een Smart TV, dan is het hoogst waarschijnlijk een fluitje van een cent om gebruik te maken van de streamingdienst van Disney+. Ten minste als hiervoor een applicatie beschikbaar is voor jouw Smart Televisie.

Op het moment van schrijven is er namelijk nog niet voor ieder model Smart TV een applicatie beschikbaar. Dus als de Disney Plus app beschikbaar is download je deze. Anders kun je gebruikmaken van de andere opties die hieronder beschrevenen staan.

Elke streamingsdienst werkt anders. Als je al voorgaande streamingdiensten hebt geprobeerd, weet je dit ook. Gelukkig is Disney plus vrij eenvoudig. Disney plus heeft er voor gekozen om het zo simpel mogelijk te houden. Dit hebben ze gedaan, zodat de kinderen ook gebruik kunnen maken van hun diensten. De ouder zal niet altijd hoeven helpen, omdat het voor het kind vrij makkelijk is om de dienst te gebruiken.

Disney plus kun je op bijna alle apparaten downloaden. De wat oudere apparaten vallen hier buiten. Wanneer je een account hebt aangemaakt hebt op Disney plus en je betaald hebt, kun je direct gebruik maken van de streamingsdienst. Zodra de app is gedownload kun je er ook voor kiezen om verschillende dingen te downloaden. Wanneer je ze gedownload hebt, heb je geen internet meer nodig om te kunnen kijken.

Het kan zijn dat je graag Disney plus op je tv wilt kijken. Ook in dit geval zal je hem moeten downloaden. Het kan zijn dat je een Smart tv hebt. De app kun je dan op de tv zelf downloaden. Anders zal je een Chromecast of een console moeten gebruiken. Zodra je dit gedaan hebt kun je direct op je tv naar Disney plus kijken. Wanneer je geen mogelijkheid hebt voor deze apparaten, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een laptop op je tv aan te sluiten. Via de laptop zal je dan wel Disney plus op je tv kunnen streamen.

Disney plus op je tv streamen via de app kun je ook doen door middel van je telefoon. Zodra Disney plus op de tv staat en op je mobiel staat, is het erg makkelijk om je mobiel te gebruiken als je afstandsbediening. Dit kan ook met je laptop. Zo zal je bijvoorbeeld vooruit kunnen spoelen of een andere aflevering op de tv af kunnen laten spelen.

Disney plus via een webbrowser op je Smart TV

Wanneer je wel een Smart TV bezit, maar geen gebruik kunt maken van een applicatie. Dan is het wellicht wel mogelijk om via een webbrowser de website van Disney+ te bezoeken.

Door vervolgens in te loggen net zoals je via een laptop of PC zou doen, is het mogelijk om films en series te bekijken op je TV.

Disney Plus via een laptop

Door op je laptop naar de website van Disney+ te gaan en in te loggen. Kun je vervolgens je beeld delen met je televisie. Die doe je in de regel met een HDMI-kabel.

Wanneer jouw laptop of televisie geen beschikking heeft over een HDMI-aansluiting. Dan kun je een verloopstukje hiervoor aanschaffen, waardoor het verbinden met je laptop alsnog mogelijk is.

Disney plus via een Chromecast of Apple TV in combinatie met een mobiel, tablet of laptop

Door gebruik te maken van een Chromecast of Apple TV is het mogelijk om het beeld van je mobiele telefoon, tablet of laptop af te spelen op je TV. Let er hierbij wel op dat je televisie moet beschikken over een HDMI-aansluiting.

Als niet in het bezit bent van één van deze twee apparaten en er een wil aanschaffen. Dan is een Chromecast de meest voordelige. Daarnaast heeft de Chromecast het voordeel dat deze overweg kan met verschillende apparaten om beeld naar je TV te streamen.

Terwijl een Apple TV kastje alleen maar te gebruiken is in combinatie met een Apple product. Zoal bijvoorbeeld een iPhone, iPad of Macbook.

Disney plus via een Xbox

Als je in het bezit bent van een Xbox One, Xbox series X of een Xbox Series S. Dan is het zeer eenvoudig om Disney+ op je televisie te streamen. Dit doe je namelijk door de app te downloaden van Disney+ en vervolgens kun je inloggen met jouw accountgegevens.

Disney plus bekijken via de Xbox is dan ook enorm eenvoudig, waardoor je al binnen enkele minuten je favoriete film of serie kunt bekijken.

Disney plus via een PlayStation

Als je in het bezit bent van een PlayStation 4 of een PlayStation 5, dan kun je doormiddel van het installeren van de Disney+ applicatie alle films en series bekijken. Het installeren gaat zeer eenvoudig en snel, waardoor je binnen enkele minuten al kunt genieten van al het moois wat Disney+ te bieden heeft.

Disney plus op je tv streamen via de app van Ziggo of KPN

Helaas is het op het moment van schrijven nog niet mogelijk om gebruik te maken van de Disney Plus app op je mediabox van Ziggo of KPN (of een andere provider). Hoogstwaarschijnlijk gaat deze optie nog komen, maar op het moment zijn het enkel nog geruchten.

Is Disney plus het waard?

Na alle informatie die je hier boven hebt gekregen, kan het best lastig zijn om te bepalen of Disney plus het dan waard is. Een Disney plus Abonnement is anders dan de meeste streamingsdiensten, maar dat hoeft niet per se de doorslag te geven om voor Disney plus te gaan. Als je er zelf nog niet helemaal uit bent of Disney plus iets voor jou is, zijn er een paar overwegingen die jij zal kunnen gaan maken. Op die manier kun je er achter komen op Disney plus de juiste keuze voor jou is.

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is het feit of je van Disney films en series houdt? Als dit het geval is, ben je al op de juiste weg. Disney biedt dit als enige streamingsdienst aan. Dit kan dan zeker een reden zijn om voor Disney plus te gaan. Daarnaast is Disney plus goedkoper dan de meeste andere streamingsdiensten. In verhouding hoef je minder te betalen. Je kan namelijk direct op vier verschillende schermen kijken met Disney plus. Met een jaarabonnement bij Disney plus, ben je helemaal goedkoop uit.

Verder krijg je van Disney de beste kwaliteit die ze kunnen leveren. Dit is ook bij andere streamingdiensten niet het geval. Dit kan eventueel een doorslag geven, als je zelf het liefst naar de beste kwaliteit kijkt. Je betaald er namelijk niet extra voor, maar het zit er bij in. Als laatste is de Disney plus app zeer kindvriendelijk. Kinderen kunnen hun eigen gang gaan zonder enige problemen. Dit is erg fijn voor de meeste ouders. Op andere streamingsdiensten kun je je nog wel eens zorgen maken over het feit wat ze ervoor krijgen. Bij Disney plus is dit niet het geval. De conclusie is dat Disney plus het zeker waard is, als je naar de juiste aspecten kijkt.

 

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.