woensdag , 29 november 2023
Breakins News
Home » Disney Plus Star

Disney Plus Star

Disney plus Star is op 23 februari naar Nederland gekomen met maar liefst 314 film en serie titels als start. De Star films en series zijn een uitermate mooie uitbreiding op het al geweldige aanbod van de videostreamingdienst Disney plus. De Star content is overigens vooral gericht op volwassenen, waardoor accounts van kinderen beveiligd kunnen worden met een wachtwoord, waardoor er geen toegang zal zijn tot deze de films en series van Star. Met de uitbreiding van Star is Disney plus een uitstekende streamingdienst geworden voor het gehele gezin.

disney-plus-star

Regelmatig nieuwe Star Disney Plus content

Ondanks dat Disney+ aan het begin van dit jaar al heel veel Star titels heeft toegevoegd aan hun streamingdienst. Komen er iedere maand nieuwe titels bij in de vorm van geweldige films en super spannende series. Waardoor het aantal series en nieuwe films voor volwassenen het eerste jaar zal uitkomen op maar liefst duizend.

De films en series die onder Disney plus Star vallen worden onder andere geproduceerd door Disney Television Studios, Touchstone, 20th Television, 20th Century Studios en nog een aantal. Je kunt dan ook genieten van geweldige content op Disney plus Star, welke overigens vaak niet op andere streamingsdiensten beschikbaar is.

Op zoek naar meer Disney+ informatie?

Overstappen van streamingdienst naar Disney+ vanwege Star

Met de komst van Star op Disney plus, zullen er veel titels nog enkel op deze streamingdienst zichtbaar zijn. Dit komt doordat contracten met andere streamingdiensten zijn opgezegd. Hierdoor kan het voorkomen dat jouw favoriete serie ineens niet meer beschikbaar is bij je huidige streamingdienst. Hierdoor zijn er dan ook veel mensen overgestapt naar Disney plus, om verder te kunnen genieten van hun favoriete serie.
Tevens zullen er ook nieuwe series en films toegevoegd worden onder de noemer “orginals”. Deze Star Originals zullen alleen op Disney+ te bekijken zijn.

film-aanbod-disney-star

Populaire series die bij Disney Star zijn ondergebracht

Veel van de populaire series waren eerst te bekijken bij andere streamingdiensten. Maar zijn vandaag de dag alleen nog maar bij Disney plus te bekijken. Andere zijn wellicht nu nog wel bij andere streamingdiensten te bewonderen, maar zullen dit binnenkort niet meer zijn. Het hangt er namelijk maar net vanaf tot wanneer de contracten lopen, eer deze opgezegd kunnen worden, zodat de series alleen bij Disney plus te vinden zijn.

Een aantal van de meest populaire series

disney-plus-star-sons-of-anarchy
Sons of anarchy

Sons of anarchy is een topper uit de Verenigde Staten. Deze serie is zeer populair waardoor er maar liefst 7 seizoenen van zijn uitgebracht, waarbij een seizoen uit 13 of 14 afleveringen bestaat. De serie gaat over een motorclub genaamd “Sons of Anarchy, gevestigd in het verzonnen stadje Charming in Californië.

Ondanks dat de eerste aflevering alweer een tijdje geleden in première is gegaan in de Verenigde Staten op 3 september 2008. Blijkt deze serie nog steeds behoorlijk populair te zijn. Het is dan ook zeker geen straf om deze serie voor een tweede maal te kijken.

disney-plus-star-prison-break

Prison Break

Prison Break is een serie welke uit 5 seizoenen bestaat en gaat over een uitbraak uit de gevangenis. Waarbij een man zijn oudere broer uit de gevangenis wil bevrijden met een zeer uitgedokterd plan.

Dat het met deze geweldige serie om een topper gaat wordt al snel duidelijk. Wanneer de serie twee keer genomineerd is voor een Golden Globe en daarnaast ook nog eens een prijs voor favoriete tv-drama heeft gewonnen.

De serie begon met seizoen 1 in het jaar 2005 en eindigde met seizoen 5 in het jaar 2017. Waarmee het ook een wat oudere serie is, die op dit moment nog steeds enorm populair is.

The Walking Dead

De eerste aflevering van de zeer spannende serie The Walking Dead werd alweer een behoorlijke tijd geleden op 31 oktober 2010 voor het eerst uitgezonden in de Verenigde Staten. Echter zal deze super populaire serie al snel in meer dan 110 landen uitgezonden worden, waaronder dus ook in Nederland.

Het blijkt wel dat het hier om een topper gaat, als je bedenkt dat er maar liefst 11 seizoenen zijn inmiddels. Waarvan de afleveringen van het laatste seizoen momenteel nog worden uitgebracht op Disney plus Star. Het is dan ook nog maar afwachten of dit het laatste seizoen zal zijn of dat er nog meer afleveringen volgen in een seizoen 12.

De enorm spannende serie gaat over het uitbreken van een epidemie, waardoor besmette mensen veranderen in zombies. Het is dan ook een serie welke op momenten behoorlijk angstaanjagend is en waarbij de spanning te snijden is. Waardoor de serie niet voor iedereen geschikt zal zijn, omdat deze simpelweg te angstaanjagend is.

24

Als je wel van een beetje spanning houdt, dan is de serie 24 zeker aan te raden. De serie welke voor het eerst werd uitgezonden op 6 november 2001. Is bekroond met een Emmy Award en een Golden Globe. Dat terwijl het oorspronkelijke plan eigenlijk was dat de serie na 13 afleveringen zou stoppen. Dit is dus net even wat anders gelopen, met nu in totaal maar liefst 9 seizoenen “Twenty Foor”.

Big Sky

Een ex politieagente bundelt de krachten met twee privédetectives. Om samen op onderzoek te gaan waar de twee zussen zijn gebleven die door een vrachtwagenchauffeur zijn ontvoerd. Tijdens het onderzoek van het drietal blijkt dat er meerdere meiden ontvoerd zijn in hetzelfde gebied, waardoor ze haast moeten maken om nog meer slachtoffers te voorkomen.

Veel serie kijkplezier op Star van Disney+

Naast deze toppers zijn er nog vele geweldige series te bekijken op Star, zoals bijvoorbeeld Family Guy, Brothers & Sisters, Scream Queens, X-Files en vele meer. Al bij al kun je dan ook dagen vooruit met het kijken van supergave series, die ieder voor zich al dagen aan filmmateriaal bezitten.

Ben jij iemand die een goede serie wel kan waarderen, maar door de weeks liever een film kijkt, zodat je op tijd in bed beland. Dan kun je met de toevoeging van Star aan de streamingdienst van Disney plus, ook genieten van vele films met een aantal super populaire klassiekers.

Populaire films die bij Disney Star zijn ondergebracht

Er zijn zo veel populaire films bij Disney plus Star te bekijken, dat dit artikel wel heel erg lang zou worden. Daarom hierbij een kleine greep met top titels uit het fantastische aanbod aan Star films. Welke zeker niet onderdoen aan de andere toppers welke Disney heeft uitgebracht.

Keeping Up with the Joneses

Een film uit 2016 welke je zeker gezien moet hebben als je van actiekomedies houdt. Het hele normale koppel heeft er moeite mee om te ontdekken wie hun nieuwe buren zijn. Ze weten dat ze razend populair zijn, maar ze vertonen vreemd gedrag. Dit is dan ook de reden dat het koppel hun buren besluit te gaan begluren. Hierdoor komen ze er al redelijk snel achter dat hun buren geen normale mensen zijn, maar eigenlijk geheime overheidsagenten zijn.

war-of-the-planet-of-the-apesWar For The Planet Of The Apes

Wederom een topper die je gezien moet hebben. Het is een vervolg van de voorgaande twee Planet Of The Apes films: Rise of the Planet of the Apes uit 2011 en Dawn of the Planet of the Apes uit 2014. Welke overigens ook bij de streamingdienst Disney Plus Star te vinden zijn. Neem er wel de tijd voor om deze geweldige film te bekijken, omdat deze bijna twee en half uur in beslag neemt.

Caesar de leider van de zeer intelligente apen, gaat het conflict aan met een menselijk leger. Waarbij er aan beide kanten vele doden vallen en uiteindelijk rampzalig eindigt.

Unbreakable

Een geweldige film met de releasedatum 11 januari 2001 met onder meer de enorm bekende topacteurs Bruce Willis, Samuel L. Jackson en Robin Wright.  Bruce Willis die David Dunn speelt, blijkt “Unbreakable” te zijn. Bij een rampzalig ongeluk waar vele mensen om het leven komen, is hij bijvoorbeeld de enige overlevende. Elijah Price, die door Samuel L. Jackson gespeeld wordt, blijkt juist enorm veel last te hebben van zijn gezondheid. Om de haverklap breekt hij zijn botten, waardoor hij eigenlijk exact het tegenovergestelde is van David Dunn. De twee komen samen, doordat Elijah denkt dat ze iets met elkaar te maken hebben.

Enemy of the State

Will Smith, Gene Hackman en Jon Voight spelen in deze film welke voor het eerst verschenen is op 7 januari 1999. De film welke net iets langer dan twee uren aan beeldmateriaal bevat, is een echte Amerikaanse actie triller.

De film gaat over een belangrijk politiek figuur weke omgebracht wordt door agenten van de NSA. De bedoeling was dat de moord op een ongeluk zou lijken, maar er blijkt een filmopname te zijn. Deze filmopname beland bij Robert Clayton Dean gespeeld door Will Smith ongemerkt in zijn jas, waardoor het niet lang duurt voordat de NSA-agenten achter hem aan zitten. Aan het begin heeft Robert Clayton Dean dit niet door, maar al snel wordt het hem duidelijk dat er iets niet helemaal klopt. Waarna hij zelf op onderzoek uitgaat wat er aan de hand kan zijn.

Iedere maand nieuwe Star films op Disney plus

Naast deze geweldige titels worden er iedere maand nieuwe filmtitels toegevoegd, waarbij het voorkomt dat er maar liefst 30 films toegevoegd worden in één maand. Waardoor het aanbod nu al behoorlijk uitgebreid is en er altijd iets nieuws te bekijken zal zijn.

Al bij al is de toevoeging van Star aan de streamingdienst van Disney+ een succes. Waardoor er ook vele geweldige titels beschikbaar zijn voor volwassenen.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.