dinsdag , 28 november 2023
Breakins News
Home » Disney Plus Film Aanbod

Disney Plus Film Aanbod

Welke Disney plus films er allemaal zijn is natuurlijk handige informatie als je overweegt om een abonnement af te nemen bij een streamingdienst. Naast de informatie of er op het moment interessante films te bekijken zijn, is het ook belangrijk dat het totaal aantal films is orde is. Of er op regelmatige nieuwe content toegevoegd wordt en of dit in verbluffende 4K UHD en Dolby Atmos kwaliteit zal zijn. Is natuurlijk ook informatie die je mee kan nemen bij het uitkiezen van een streamingdienst.

disney-plus-film-aanbod

Groot aantal films bij Disney plus

Het Disney plus filmaanbod zit in Nederland qua aantal helemaal goed. Op het moment van schrijven zijn er namelijk meer dan 1.200 films beschikbaar bij deze streamingdienst. Je kunt dan ook wel zeggen dat het aantal behoorlijk is en goed is voor dagenlang kijkplezier. Vooral als je er ook nog alle series bij op telt.

Disney plus is trouwens ook de enige plek waar je in de toekomst nog Disneyfilms kunt streamen. Eerder waren de films van Disney ook nog bij verschillende andere streamingdiensten te bewonderen, echter zal dit in de toekomst niet meer zo zijn. Dit komt doordat de contracten met andere concurrerende streamingdiensten niet meer verlengd worden wanneer deze aflopen. Hierdoor kan het op het moment dus nog wel voorkomen dat je Disneyfilms op een andere streamingdienst tegen zal komen. Maar in de toekomst zal je toch echt alleen bij Disney+ terecht kunnen.

Daarnaast zal er vanaf 12 november ook originele content geplaatst worden, welke Disney “Originals” noemt. Deze content bestaat uit originele en exclusieve series, documentaires en films. Waarbij de eerste gelanceerd werd op 12 november en er door het jaar heen meerdere zullen volgen. Als fan van Disneyfilms en series, is dit natuurlijk al reden genoeg om voor deze streamingdienst te kiezen.

Op zoek naar meer Disney+ informatie?

Verschillend filmaanbod voor het gehele gezin

Het mooie van de Disney plus streamingdienst is het afwisselende filmaanbod. Zo kan het gehele gezin genieten van de beste films die Disney te bieden heeft. Waarbij de tekenfilms, maar ook de vele animatiefilms favoriet zijn bij de jongere kijkers. Waaronder de geweldige titels zoals bijvoorbeeld van ‘The Lion King’, ‘Frozen 2’, ‘Aladdin’ en ‘Jungle Book’.

Terwijl er ook genoeg geweldige klassiekers te vinden zijn zoals de Starwars films en bijvoorbeeld de Pirates of the Caribbean films. Maar ook nieuwe titels van bijvoorbeeld The Avengers. Welke favoriet zijn bij volwassenen.

Naast dat er films beschikbaar zijn welke al een aantal jaartjes vertoond zijn. Kun je ook genieten van filmtitels welke nog niet zo lang uit zijn. Zo zullen er dit jaar nog verschillende geweldig titels beschikbaar komen zoals Hawkeye, Jungle Cuise en Black Widow.

Bij Disney plus kun je dan ook genieten van de beste content van

 • Disney
 • Pixar
 • Marvel
 • Starwars
 • Star

 

Het is overigens mogelijk om films voor volwassenen niet te vertonnen als jongere kijkers Disney plus kijken. Dit kun je namelijk doen door een kinderprofiel aan te maken, waarbij er geen content voor volwassenen getoond wordt. Het is mogelijk om in totaal 7 verschillende profielen aan te maken. Waarbij je per profiel kunt aangeven of deze voor kinderen is of niet. Van de 7 verschillende profielen kunnen er maximaal 4 gebruikers op hetzelfde moment films en series streamen. Disney plus is dan ook ideaal als je een groter gezin hebt, waarbij er op dezelfde tijden door meerdere personen naar verschillende films en series gekeken wordt.

Nieuw aanbod van films op Disney+

Een streamingdienst met een groot aantal films en series is natuurlijk fantastisch. Maar het is ook leuk als er met de tijd regelmatig nieuwe content wordt toegevoegd. Ondanks dat er erg veel content bij een streamingdienst aanwezig kan zijn. Kan het voorkomen dat er maar een gedeelte interessant is om te kijken voor jou. Wanneer je het huidige aanbod al een paar keer bent doorgebladerd en telkens meer moeite hebt om een film uit te kiezen. Dan is het natuurlijk geweldig als er vaak nieuwe content wordt toegevoegd.

Bij Disney+ zal je regelmatig naar nieuwe content kunnen kijken. Er wordt namelijk aardig wat nieuwe content toegevoegd. Alleen zullen dit wel net iets minder nieuwe films zijn dan serieafleveringen. Wanneer je een echte filmliefhebber bent en liever geen series kijkt is dit natuurlijk een minpuntje. Maar dit is niet iets wat specifiek geldt voor de streamingdienst van Disney. Bij andere streamingdiensten komen er in de regel namelijk ook een stuk meer series uit dan films. Waarbij er bij Disney nog behoorlijk wat filmmateriaal toegevoegd wordt.

Nieuwe Disneyfilms voor de maand augustus als voorbeeld

Om je een voorbeeld te geven wat je kunt verwachten aan nieuwe films bij Disney+. Zal ik je een overzicht geven van de nieuwe filmcontent welke in de maand Augustus 2021 nieuw is toegevoegd. Hierbij kun je goed zien dat er een behoorlijk aantal films zijn toegevoegd waardoor je ervan uit kunt gaan dat er niet voornamelijk series toegevoegd zullen worden. Het aantal documentaires is echter voor de maand augustus erg laag, met twee in totaal.

30 nieuw toegevoegde films in de maand augustus 2021

 • Black Widow (1987)
 • Blood Father (Star)
 • Breakthrough (Star)
 • Broken Lizards Club Dread (Star)
 • Caravan of Courage: An Ewok Adventure (special)
 • Confessions of a Shopaholic (Star)
 • Cruella
 • Ewoks: The Battle for Endor (special)
 • Good Trouble S1-2 (Star)
 • Hampstead (Star)
 • Homies (Star)
 • Kingdom of Heaven (2005) (Star)
 • Miraculous World: Shanghai, De Legende van Ladydragon
 • Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
 • Onder Het Hart (Star)
 • Percy Jackson: Sea of Monsters (Star)
 • Phileine Zegt Sorry (Star)
 • Spy (Star)
 • Story of the Faithful Wookiee (special)
 • The Counselor (Star)
 • The Mercy (Star)
 • The Mountain Between Us (Star)
 • Titanic (1997) (Star)
 • Tolkien (Star)
 • Una (Star)
 • Vacation Friends (Star)
 • Walk The Line (Star)
 • Wall Street (1987) (Star)
 • Wall Street: Money Never Sleeps (2010) (Star)
 • When in Rome (Star)

In de maand augustus zijn er dus in totaal maar liefst 30 films toegevoegd. Qua serie materiaal is er weliswaar iets meer bijgekomen, maar daarbij betreft het voornamelijk meerdere afleveringen van een bepaalde serie, zoals er wel veel toegevoegd wordt. Maar uiteindelijk komt het qua kijktijd aardig bij elkaar in de buurt.

Het aantal films welke in de maand augustus zijn toegevoegd welke behoren tot het “Star” label is groot. Maar het valt op dat er ook een aantal specials zijn. Zoals bijvoorbeeld Story of the Faithful Wookiee, Caravan of Courage: An Ewok Adventure en Ewoks: The Battle for Endor.

Als je Disney plus voor de films wilt afsluiten en daarbij ook af en toe een serie kijkt. Zit je dus helemaal goed bij deze streamingdienst. Naast de series en de films, worden er ook af en toe documentaires geplaatst. Dit zijn er echter een heel stuk minder. Waarbij er ook maar enkele maandelijks extra worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld maar twee in de maand augustus.

Kijkend naar het vooruitzicht voor de maand september 2021, blijkt het qua het aantal films ongeveer gelijk te zien. Waardoor je er vanuit kunt gaan dat je iedere maand voldoende nieuwe filmcontent kunt bewonderen.

Films kijken met Disney plus binnen Europa

Mocht je nu vaak op reis zijn in Europa en onderweg toch willen genieten van een goede Disneyfilm. Dan is een Nederlands Disney plus abonnement een goede keuze. Je abonnement is namelijk geldig binnen Europa. Waarbij er wel wordt vermeld dat je geen films buiten Nederland kunt bekijken als je nog gebruik maakt van de proefperiode. Reis je buiten Europa dan geeft Disney aan dat je helaas geen gebruik kunt maken van je Nederlandse abonnement.

Andere filmaanbod in het buitenland

Het grootste gedeelte aan films en series welke Disney aanbiedt via haar streamingdienst, is in alle landen te bekijken. Maar er zijn een aantal uitzonderingen, welke niet overal te bekijken zijn. Een voorbeeld hiervan is de content van Star, welke enkel beschikbaar is in bepaalde internationale markten. Dit komt doordat er in sommige landen andere rechten zijn of creatieve interpretaties, waardoor het voor kan komen dat je jouw favoriete film in het buitenland niet kunt bekijken.

Kraakheldere 4K Ultra UHD filmmateriaal op Disney+

Naast het huidige aanbod aan in 4K Ultra UHD-content, worden er regelmatige nieuwe titels toegevoegd in deze hoge kwaliteit. Waarbij er bij iedere film onder informatie wordt aangegeven of deze 4K Ultra HD ondersteunt. Automatisch wordt er door Disney plus trouwen de hoogst mogelijke audio- en videokwaliteit geselecteerd, welke jouw systeem ondersteunt.

Het kan voorkomen dat er bij sommige 4K Ultra HD videocontent een waarschuwing vermeld staat. Deze videocontent bevat namelijk mogelijk patronen of lichtflitsen waardoor mensen die gevoelig zijn voor foto sensitieve epilepsie, hier last van kunnen ondervinden. Door het enorm heldere beeld zal er meer kleurverzadiging ontstaan, waarvan mensen ook hinder kunnen ondervinden. Deze informatie is uiteraard enorm handig als je last hebt van deze vorm van epilepsie.

Offline films kijken

Wist je dat je met Disney+ ook offline kunt genieten van je favoriete films? Het is namelijk mogelijk om films te downloaden op je mobiele apparaat. Waardoor je zonder gebruik te maken van je mobile internetabonnement, toch onderweg films kunt bekijken. Het enige wat er natuurlijk wel voor moet doen is van tevoren voordat je weg gaat, je favoriete film downloaden met gebruik van wifi.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.