dinsdag , 28 november 2023
Breakins News
Home » Disney plus begin

Disney plus begin

Disney plus was al een enorm populaire streamingdienst, maar met de maandelijkse toevoeging van vele nieuwe titels welke nergens anders te bekijken zijn. Is de streamingdienst Disney plus nog populairder geworden dan ooit tevoren.

Waren het eerder vooral jeugdige kijkers welke de Disney plus films, documentaires en series waardeerden. Tegenwoordig zijn ook de oudere kijkers tevreden met het groter aanbod aan series en films voor oudere kijkers. Zoals bijvoorbeeld de spannende actiefilms en series welke onder Disney plus star uitgebracht worden.

Ben jij net zoals vele andere vanaf ook van plan om vanaf vandaag films en series te gaan kijken op Disney plus? Dan kun je na het abonneren op een Disney plus abonnement, genieten van al het moois dat Disney plus te bieden heeft.

Disney plus op diverse apparaten

Het mooie van Disney plus is dat ook deze streamingdienst net zoals andere populaire diensten, te gebruiken is op diverse apparaten.

De streamingdienst is bijvoorbeeld te gebruiken op:

 • Je IPhone
 • Je televisie
 • Je Android telefoon
 • Je Tablet
 • Je Computer
 • Je smart TV

 

Op zoek naar meer Disney+ informatie?

Hoe Disney plus begin gebruiken

Wil je Disney plus gaan gebruiken op je smart tv. Dan kun je een melding op je beeldscherm krijgen met een 8-cijferige code, waarbij er wordt doorverwezen naar Disney plus begin.

Wat je dan dient te doen om gebruik te maken van de streamingdienst is het volgende:

 1. Ga naar Disneyplus.com/begin.
 2. Vul vervolgens de 8-cijferige code in welke op je beeldscherm is verschenen op je TV.
 3. Klik vervolgens op de doorgaan knop.
 4. Wanneer de bovenstaande stappen goed zijn verlopen, kun je op je smart TV genieten van al het moois wat de streamingdienst Disney plus te bieden heeft.

disney plus begin code

De Disney plus begin code werkt niet

Ben je bovenstaande stappen doorlopen maar krijg je een bericht te zien in de trend van:

“Sorry, er kan geen verbinding gemaakt worden met Disney plus met de toegangscode die je hebt opgegeven. Voer je code opnieuw in en probeer het nog eens. Ga naar het Disney+ help center als het probleem zich blijft voordoen (foutcode 21)”

Dan is de kans groot dat de door jouw gebruikte code niet werkt of dat je deze verkeerd hebt overgenomen of dat het te veel tijd in beslag heeft genomen om te 8-cijferige code te gebruiken. De toegangscodes verlopen namelijk na 15 minuten, waarna ze dus niet meer bruikbaar zijn. Het is dan ook zaak om niet te lang te wachten met het invoeren van de toegangscode.

Het beste wat je nu kunt doen is om te proberen om een nieuwe toegangscode in te stellen. Om deze nieuwe code in te stellen dien je naar het inlogscherm te gaan om zo een nieuwe code te ontvangen. Deze zul je vervolgens per e-mail of op je telefoon ontvangen van Disney plus.

disney plus begin inloggen

Inlogscherm van Disney plus

Om te kunnen inloggen bij de website van Disney plus via een internetbrowser, dien je in het bezit te zijn van een actief Disney Plus account. Ben je nieuw bij Disney plus, dan dien je eerst een account te registreren en een abonnement af te nemen. Waarbij het verstandig is om voor een jaarlijks abonnement te kiezen, omdat je dan een leuke korting van maar liefst 16% kunt verwachten. Wat neerkomt op nog geen negentig euro per jaar!

Als je nog niet geheel zeker bent of de streamingdienst van Disney plus echt iets voor jou zal zijn. Dan kun je misschien beter de korting laten voor wat het is en voor de maandelijkse optie gaan, ondanks de aantrekkelijke korting die ze bieden op een jaar abonnement. Op die manier zal je niet direct voor lange tijd aan de streamingdienst vast zitten.

Het voordeel is namelijk dat je bij het aanmaken van een nieuw Disney plus account namelijk naar verloop van tijd altijd nog voor een jaar abonnement kunt kiezen. Waardoor je alsnog op een voordelige manier eindeloos films, documentaires en series kunt bekijken.

Overstappen van een maandelijks naar een jaarlijks abonnement

Ontvang jij op het moment als huidige abonnee een factuur van Disney pus zelf, dan is het mogelijk om over te stappen naar een jaarlijks abonnement. Heb jij in het verleden een account aangemaakt en word je gefactureerd door een externe partij, dan is het niet altijd mogelijk om de keuze te maken voor een jaarlijks abonnement.

Overstappen naar jaarlijkse facturering via een webbrowser

Door via een webbrowser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox, in te loggen bij Disney plus. Dien je naar jouw account te gaan, door op “account” te klikken en vervolgens naar het “abonnement” gedeelte te surfen. Hier zul je de mogelijkheid vinden om over te stappen naar een jaarlijks abonnement en hiermee direct geld te besparen.

Wanneer alles gelukt is zal je een e-mail van Disney plus ontvangen. Hierin is te zien dat het jaarlijkse abonnement direct in is gegaan. Wellicht was je maandelijkse abonnement nog niet in zijn geheel verlopen en had je nog dagen tegoed. Mocht dit het geval zijn, dan zullen de dagen welke je nog tegoed had aan je jaar abonnement toegevoegd worden. Waardoor je vanaf dit moment nog een jaar plus de dagen die je nog tegoed had, kunt genieten van de streamingdienst Disney plus.

Doordat het resterende gedeelte van je maandelijkse abonnement wordt toegevoegd. Is het dus niet nodig om te wachten met een jaar abonnement af te sluiten totdat je maand abonnement is verlopen.disney plus begin maandelijks of jaarlijks

Overstappen naar jaarlijkse facturering via een mobiel apparaat

Door op je mobiele apparaat de Disney plus applicatie te openen en naar je “account” pagina te gaan. Kun je rechtsonder in het scherm op je profiel pictogram klikken.

Wanneer je op je profiel pictogram geklikt hebt kun je vervolgens in het “abonnement” gedeelte voor de optie kiezen om over te stappen jaar een jaarlijks abonnement.

Vervolgens dien je jouw e-mailadres in te vullen samen met je Disney plus wachtwoord. Waarna je de factureringsgegevens nog even kun checken en de transactie af te ronden door op “Akkoord en abonneren” te klikken.

Wanneer alles voltooit is zal je een e-mail van Disney plus in je inbox ontvangen, bij het e-mailadres welke je gebruikt hebt bij het aanmelden. Hierin is te zien dat het jaarlijkse abonnement direct in is gegaan. Wellicht was je maandelijkse abonnement nog niet in zijn geheel verlopen en had je nog dagen tegoed.

Mocht dit het geval zijn, dan zullen de dagen welke je nog tegoed had aan je jaar abonnement toegevoegd worden. Waardoor je vanaf dit moment nog een jaar plus de dagen die je nog tegoed had, kunt genieten van de streamingdienst Disney plus.

Bij het afsluiten van een jaar abonnement dien je er wel rekening mee te houden dat je niet zomaar terug kunt naar een maand abonnement. Wil je da het jaar toch graag weer per maand gaan betalen, dan dien je vroegtijdig contact op te nemen met de klantendienst van Disney Plus.

 

Wanneer je ingelogd bent en een abonnement hebt afgenomen kun je direct genieten van de geweldige series, films en documentaires welke ze te bieden hebben.

Disney plus abonnement hervatten

Wanneer je in het verleden al een Disney plus abonnement hebt gehad welke op het moment verlopen is. Dan is het mogelijk om met het account dat je al hebt, een nieuw abonnement af te sluiten. Dit is mogelijk door in te loggen via de applicatie of via disneyplus.com/begin als je gebruik maakt van een webbrowser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox.

Hierna kun je vervolgens de keuze maken tussen een maand of een jaar abonnement. Dit kun je doen door op je profiel te klikken en naar het account gedeelte te gaan. Om vervolgens op abonnement beheren te klikken, waar je het abonnement kunt vernieuwen. Tevens is het hier mogelijk op eenvoudig je huidige abonnement te wijzigen.

Inloggegevens Disney plus niet meer bekend

Wanneer je de inloggegevens van je oude account niet meer uit je hoofd weet en niet meer terug kunt vinden. Dan kun je deze op een gemakkelijke manier opvragen. Dit doe je door je oude wachtwoord te resetten.

Het resetten van het wachtwoord kun je doen door de onderstaande stappen te volgen.

Aanmelden door gebruikt te maken van een Apple tv, internetbrowser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox of via de Disney plus applicatie op een mobiel apparaat, Playstation 4 of Xbox One.

 1. Bij het beginscherm dien je op “aanmelden” te klikken.
 2. Vervolgens ben je beland op de aanmeldpagina, hier dien je jouw e-mailadres in te voeren welke je gebruikt hebt met het aanmaken van je account.
 3. Als je jouw e-mailadres ingevuld hebt kun je op “doorgaan” klikken.
 4. In het volgende scherm krijg je de mogelijkheid om op “Wachtwoord vergeten?” te klikken.
 5. Vervolgens heb je als alles goed is verlopen een e-mail van Disney plus ontvangen waarin een verificatiecode staat vermeld.
 6. De code welke je per e-mail hebt ontvangen kun je vervolgens invullen op het apparaat waarmee je probeerde in te loggen.
 7. Hierna is het mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te maken.
 8. Wanneer je een nieuw wachtwoord hebt ingevuld klik je op “Doorgaan”.

 

 

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.