zaterdag , 25 mei 2024
Breakins News
Home » Ned 3 live kijken

Ned 3 live kijken

Ben jij ook een fan van de Nederlandse publieke omroep en zou je graag naar de televisiezender Ned 3 live willen kijken? Lees dan snel verder in dit artikel om erachter te komen hoe je gratis op verschillende manieren deze zender van de Nederlandse publieke omroep kunt ontvangen en bekijken.

Online Ned 3 live kijken via de NPO website

De publieke zender Nederland 3 live kijken is het gemakkelijkst via het internet. Het gratis online kijken via het internet is mogelijk via een smartphone, maar ook met een tablet, pc of laptop. Door de website npostart.nl te bezoeken, is het mogelijk om boven in het hoofdmenu te klikken op de in witte letters geschreven “Live”.

Na het aanklikken wordt er een pagina geopend waar er acht verschillende keuzes bestaan. Hiervan zijn er vijf radiozenders bij, waar via de website live naar verschillende publieke radiozenders geluisterd kan worden. Ook is het mogelijk een keuze te maken uit drie verschillende televisiezenders van de Nederlandse publieke omroep. Waaronder de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3, welke ook wel Nederland 3 genoemd wordt.zender nederland 3 live kijken gratis o npostart

Bij het aanklikken van de zender NPO 3, welke het meest rechts staat in het bovenste rijtje. Wordt er een scherm geopend daar er te zien is wat er op het moment draait. Door op de witte driehoekige afspeel knop midden in het scherm te klikken, zal de live uitzending van Ned 3 beginnen met afspelen.

Handig is hierbij dat er rechts boven in het beeld in witte letters te lezen is welk programma er zal volgen, met de begin tijd ervan.

Ned 3 live kijken ook mogelijk met de NPO applicatiened 3 live kijken

Het is mogelijk om de diensten van NPO via een applicatie te gebruiken. Deze applicatie is te gebruiken op een smartphone, tablet of zelfs sommige smart tv’s.

Als je in het bezit bent van een Apple apparaat zoals bijvoorbeeld een iPhone, iPad of een Apple tv, dan kun je de NPO app downloaden via de Apple App Store. Het installeren gaat aardig snel waardoor je in korte tijd gebruik kunt maken van de NPO app.

Ondanks dat deze app behoorlijk vaak gedownload is en er meer dan 4400 beoordelingen zijn. Doet de app het niet enorm goed qua goede beoordelingen en recensies. Met een gemiddelde van 1,8 van de 5, kun je wel stellen dat de NPO app in de App Store niet zo goed gewaardeerd wordt.

Ben je in het bezit van een apparaat waarbij je gebruik kunt maken van Google Play. Dan is het ook voor jou mogelijk om de app van NPO te downloaden. Het downloaden in installeren gaat via Google Play ook enorm snel en eenvoudig, waardoor je snel gebruik kunt maken van de app.

De NPO app is bij Google Play ook aardig vaak gedownload en met in totaal meer dan 29 beoordelingen, ook enorm vaak beoordeeld. Deze app komt een stuk beter uit de bus qua score. Namelijk een 3,2 van de in totaal 5 te behalen sterren.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.