dinsdag , 23 juli 2024
Breakins News
Home » RTL 5 live kijken

RTL 5 live kijken

RTL 5 live kijken is vandaag de dag op diverse manieren mogelijk. Was je eerder in het verleden nog afhankelijk van 1 kabelmaatschappij. Tegenwoordig is er een ruime keuze aan aanbieders waarbij je live naar de televisie zender RTL 5 kunt kijken. Lees in dit artikel de verschillende mogelijkheden welke er vandaag de dag bestaan.rtl5 televisie zender

RTL 5 live kijken via een televisie en internet provider

Veel mensen nemen een televisie abonnement af bij hun internet provider. De zo genoemde alles in één pakketten waarbij internet samen met televisie afgenomen wordt, zijn dan ook razend populair in Nederland. Het merendeel van de mensen kijkt dan ook live naar RTL 5 door een abonnement af te nemen bij de bekende alles in één aanbieders.

Een aantal televisie en internet alles in één aanbieders

Er zijn een aantal grote aanbieders van internet en televisie zoals KPN en Ziggo. Daarnaast zijn er nog verschillende bedrijven die diensten van bijvoorbeeld KPN aanbieden, alleen dan onder hun eigen naam. Waarbij het soms zo is dat ze (tijdelijk) meer interessantere aanbiedingen hebben dan de grote maatschappijen, terwijl je eigenlijk van dezelfde service gebruikt maakt.

Aanbieders van internet en televisie

 

 1. Ziggo
 2. KPN
 3. Freedom internet
 4. XS4ALL
 5. Delta
 6. Solocon
 7. Telfort
 8. Budget Alles in 1
 9. Caiway
 10. T-Mobile
 11. Tele 2

 

Bij de grote aanbieders kun je via diverse mogelijkheden RTL 5 live ontvangen. Zo is dit mogelijk via de coaxkabel, een antenne, telefoonkabel en via een glasvezelkabel.

rtl 5 live kijken goedkoop

RTL 5 live kijken op een andere manier

Vandaag de dag is het ook mogelijk om RTL 5 live te kijken op een andere manier dan een televisie abonnement af te sluiten bij een grote televisie en internetaanbieder. Het grote voordeel hiervan is dat het vaak een stukje goedkoper is dan een televisie abonnement af te sluiten bij een grote organisatie.

Ondanks dat je bij de grote alles in één aanbieders, vaak een pakket korting ontvangt. Welke alsmaar groter wordt namatten men meer diensten bij dezelfde provider afneemt.rtl 5 live kijken via internet

RTL 5 live via het internet

Een andere mogelijkheid om naar live naar RTL 5 te kijken is door middel van het internet. Er zijn namelijk verschillende aanbieders waarbij je een tv-abonnement kunt afsluiten, waarbij de zender RTL 5 bij inbegrepen is.

Een aanbieder welke op het moment van schrijven voor een laag maandelijks bedrag televisie aanbiedt, waaronder de zender RTL 5, is nlziet.nl. Via hun website kun je zelf hun diensten voor een maand gratis afnemen om uit te proberen. Na deze maand zul je op het moment van schrijven €7.95 moeten betalen per maand.

Een andere aanbieder waarbij je onder andere live naar RTL 5 kunt kijken is chillglobal.nl. Bij deze aanbieder kun je op het moment van schrijven een abonnement voor €6,90 per maand afsluiten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in 1 keer voor een jaar of zelfs voor 2 jaar af te nemen. Waardoor het maandelijkse bedrag nog een heel stuk lager wordt. Waarbij je namelijk nog maar €3,45 dient te betalen per maand als je het omrekent vanuit het bedrag wat je in één keer dient te betalen voor een termijn van twee jaar.

TV Kijken via Internet.eu - Gratis en Live televisie software voor Nederland en België.